Les comandes del Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition aconsegueixen la xifra de 3000 clients a Europa

966

Actualitat Diària

A causa d’una demanda sense precedents de l’última versió del Nissan LEAF, s’ha aconseguit la xifra de 3000 comandes només un mes després de presentar el nou model en el CES a Las Vegas.

El nou Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition, equipat amb una bateria de 62 kWh, demostra ser una proposta molt atractiva en el Vell Continent. Les vendes actuals del nou model ja sumen més de 3000 unitats, la qual cosa col·loca al Nissan LEAF en una posició privilegiada per a aconseguir de nou unes vendes rècord en 2019, al cap d’un any 2018 d’èxit.

Noruega lidera actualment la llista de comandes amb gairebé la meitat de les 3000 unitats. No en va, el LEAF ha estat el cotxe més venut en aquest país nòrdic en 2018.

Els usuaris busquen una experiència de conducció més ecològica i sense compromisos, segueixen atrets per les capacitats versàtils del vehicle. El Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Editionofereix una potència de 160 kWh (217 CV) i una autonomia prevista de fins a 385 km* amb càrrega única.

El Nissan LEAF 3.ZERO integra una bateria de 40 kWh, va ser presentat també amb total èxit en la CES i també està a la venda. Aquest model està basat en el guardonat Nissan LEAF 40 kWh, incorpora diverses opcions de personalització i inclou nous colors i un sostre bi-to, realçant l’atractiu per als clients de vehicles elèctrics que busquen en ells una autèntica presència visual.

Ken Ramirez, vicepresident sènior de Vendes i Màrqueting de Nissan Europa, ha comentat: «La resposta positiva al Nissan LEAF e+ 3.ZEROLimited Edition ha estat aclaparadora i demostra l’atractiu que és ara posseir un vehicle elèctric. No és d’estranyar que el Nissan LEAF sigui el vehicle elèctric més venut en tota Europa i el vehicle més venut a Noruega.”.

»El Nissan LEAF uneix lideratge en termes mediambientals amb una dinàmica de conducció i un rendiment excel·lents, així com un paquet tecnològic incomparable. El Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition és la més alta expressió de com batre els rècords i estem impacients per començar els lliuraments als nostres clients en els pròxims mesos.»

A més del generós equipament de sèrie i el nou sistema d’informació i entreteniment NissanConnect, els nous models LEAF 3.ZEROincorporen el sistema e-Pedal i el ProPILOT, unes tecnologies de Conducció Intel·ligent que transformen l’experiència de conducció.

L’e-Pedal és una nova experiència per a molts usuaris, ja que permet al conductor arrencar, accelerar, desaccelerar i parar el cotxe amb solo accionar el pedal de l’accelerador.

Aquesta tecnologia permet una conducció suau, sense interrupcions, i atorga el màxim control al conductor gràcies a la resposta optimitzada del pedal.

ProPILOT és una tecnologia d’ajuda avançada a la conducció que funciona per carril únic en autopista. El sistema requereix tota l’atenció del conductor, encara que permet al cotxe detenir-se, tornar a arrencar i mantenir-se centrat en el seu carril circulant a alta velocitat o en situacions de trànsit dens a baixa velocitat. Aquesta tecnologia redueix l’estrès i la fatiga generats durant la conducció; millora així la confiança del conductor. A Espanya, el 70% dels LEAF venuts incorporaven el sistema Propilot, la qual cosa dóna una idea de la demanda creixent en la societat per la tecnologia autònoma.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací