Portell du a terme un estudi serològic sobre la Covid-19 a tota la seua població

610

Després dels dos casos que va haver-hi al poble, l’Ajuntament va decidir invertir els diners de festes en fons socials i en la compra d’aquests tests

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Portell ha realitzat un estudi serològic a tots els veïns del municipi per tal de conéixer en quin estat es troba la població respecte a la Covid-19.

Després dels dos casos que va haver-hi al poble, l’Ajuntament va decidir invertir els diners de festes en fons socials i en la compra d’aquests tests per poder realitzar a la població.

Al llarg de tot el dissabte 27 de juny, els veïns censats a Portell han acudit a la Plaça Major per participar en aquest estudi serològic.

Test Covid-19 Portell

“Amb els tests adquirits es podrà comprovar la presència d’anticossos en la sang i, si es detectés algun nou cas de coronavirus, el consistori podria prendre les mesures adequades per a evitar un nou rebrot amb la propagació del virus” explica Álvaro Ferrer, alcalde del municipi.

Vora 200 veïns empadronats a Portell podran saber en quin estat es troben en relació al virus i els resultats d’aquestes proves els permetran actuar en conseqüència.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací