La pluja ‘xopa’ la nit de la Xulla de les festes de Vila-real encara que dóna treva en diversos moments de la vetllada

1208

Actualitat Diària 

Dilluns de festes és sinònim de carn, fum, foc i moments de reunió a Vila-real amb els éssers més volguts en la tradicional nit de la Xulla encara que en aquesta edició la pluja ha sigut la protagonista, com ja fa anys que no ocorria sent fins i tot part de la tradició.

Qui més han notat aquesta afluència i les ganes de participar en les festes durant aquest dilluns, han sigut les carnisseries locals, que han fet ‘l’agost’ després de vendre centenars de quilos de carn de tot tipus que avui es couran entre brases.

Cal destacar que alguns actos previstos dins del programa per a aquesta nit com discomòbils han sigut suspesos. L’alcalde, José Benlloch, i el regidor de Festes, Javier Serralvo, entre d’altres han acompanyat la reina i dames de les Festes a visitar diferents penyes que participen d’aquesta activitat.

Cal recordar que el PP va presentar una proposta que va ser recolzada per tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament que es van unir per a sol·licitar a la Generalitat Valenciana la declaració de Festa d’Interès Turístic Provincial per a aquesta nit.

Matí molt mogut

Durant tot el matí ha tingut lloc la pujada al campanar de l’església Arxiprestal en la que han participat diversos veïns i curiosos. També s’han celebrat aquest matí les classes de toreig de saló, de l’Escola Taurina de la Diputació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací