La pista bàsica d’atletisme de la CEM de Vila-real és adjudicada i iniciarà la construcció en les pròximes setmanes

1030

Actualitat Diària

La pista bàsica d’atletisme de la Ciutat Esportiva Municipal iniciarà la seua construcció en les pròximes setmanes, després de formalitzar-se l’adjudicació dels treballs, que completaran les dotacions de la CEM, on, fa només unes setmanes, s’ha posat en funcionament també el servei de cafeteria. “Aquesta esperada dotació esportiva, que compta amb el suport de la Diputació de Castelló, suposa avançar un pas més en l’equipament de la Ciutat Esportiva Municipal, que vam engegar fa només dos anys com una de les infraestructures principals de nostra marca Ciutat de la Salut i de l’Esport”, valora el regidor de l’àrea, Javier Serralvo.

El pressupost de la instal·lació del paviment i equipament esportiu és de 150.000 euros. La pista bàsica tindrà uns 100 metres de llarg i servirà tant per a carreres curtes, tanques, salt d’altura, longitud i perxa; equipament que l’adjudicatària, Obras y Pavimentos Especiales, es compromet a incrementar en la seua oferta. La zona d’atletisme de la CEM es condicionarà amb 1.890 metres quadrats de sòl esportiu especialitzat i dotacions com a caixetí perxa, tables de batuda de salt, matalassets de salt de perxa i altura o llistons, entre uns altres. El plec de prescripcions tècniques del contracte estableix un període d’execució dels treballs de 60 dies.

“L’execució d’aquesta pista bàsica d’entrenament dóna resposta als usuaris del Club d’Atletisme, als quals volem agrair de manera particular la paciència que han tingut fins a veure complida aquesta reivindicació”, assenyala Serralvo. “Però no solament açò; amb aquesta adjudicació, seguim millorant la Ciutat Esportiva Municipal, utilitzada en l’actualitat per multitud de clubs i esportistes locals, i projectant la nostra marca de Ciutat de l’Esport i la Salut, a més de millorar les dotacions i serveis del barri”, conclou el regidor d’Esports i Salut.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací