Peníscola senyalitza el Passeig Marítim per donar prioritat als vianants

589

Actualitat Diària

La regidoria d’Urbanisme, juntament amb les àrees de Serveis i Trànsit de la Policia Local, han treballat en les últimes setmanes en la senyalització del Passeig Marítim per a donar prioritat als vianants, així com en l’habilitació d’un ciclocarril en la calçada al llarg dels més de cinc quilòmetres que discorren paral·lels a la Platja Nord.

“El passeig, d’amplària variable al llarg de tot el seu recorregut, ha de garantir el respecte de les distàncies interpersonals de seguretat, per això, hem senyalitzat per donar prioritat als vianants” explica el regidor de l’àrea d’Urbanisme, Jorge Rovira.

A través del desplaçament de l’antic carril bici a la calçada, tant vianants com ciclistes poden ara circular per carrils diferenciats. “No podem renunciar al carril per a bicicletes amb l’alt nivell d’usuaris que hi ha durant la temporada d’estiu, així que hem traslladat el carril a la calçada on s’ha habilitat un espai segur per als ciclistes, a la mateixa vegada que garantim passejos segurs i còmodes en el passeig marítim, només per a vianants” ha ampliat Rovira.

Aquesta iniciativa ha sigut fruit del diàleg amb els veïns de la zona, el mateix col·lectiu d’usuaris de bicicletes i les àrees de Serveis, Urbanisme i Policia Local, la qual cosa ha cristal·litzat en la presa d’aquestes mesures.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha supervisat les millores a implementar, “mesures que fan compatible un desplaçament sostenible i segur per a tots” ha valorat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací