Peníscola proposa als visitants rutes temàtiques adaptades a la nova normalitat pel Covid-19

666

El municipi ofereix una alternativa a les visites guiades per a descobrir la localitat de manera autònoma els 365 dies de l’any

Actualitat Diària

Lligada estretament al turisme familiar, la Ciutat a la Mar ofereix als seus visitants diverses opcions per al gaudi de tots els públics. Les activitats infantils, el cinema a la platja Sud i l’esport a l’aire lliure se sumen a la resta d’atractius que ofereix la destinació, com són l’oferta de sol i platja, el patrimoni històric i arquitectònic o els espais naturals.

A la programació estival se sumen les rutes temàtiques dirigides al públic familiar: “Ruta Pirata” i “Ruta d’aventures”. “Tots dos itineraris estan pensats perquè els més xicotets recórreguen i coneguen la ciutadella d’una forma diferent i divertida”, defineix la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París. “Els usuaris poden trobar en el web www.peniscola.es les indicacions necessàries per a completar els recorreguts, una visita oberta i flexible que pot ser realitzada qualsevol dia a qualsevol hora”, afig París.

Peníscola proposa rutes temàtiques

Les rutes de Mar i Roque

La Ruta Pirata està protagonitzada per la pirata Mar i vinculada a les arrels marineres de Peníscola. En la ruta, els participants han de trobar, a través del mapa que apareix en el web turístic, alguns dels enclavaments situats en el nucli antic com la Casa de les Petxines, el Bufador o el Portal de Sant Pere. Per part seua, la Ruta d’Aventures està protagonitzada pel cavaller Roque. Cadascun dels punts d’aquest itinerari ofereix informació vinculada a les fites esdevingudes a la ciutat al llarg de la història. En el mapa apareixen punts d’interés que no poden faltar en una visita a Peníscola, com són el Castell del Papa Luna, el Portal del Desafiament o l’ermita de la Mare de Déu de l’Ermitana, patrona del municipi. Tant la Ruta Pirata com la Ruta d’Aventures estan senyalitzades en els punts d’interés amb panells informatius.

Peníscola proposa rutes temàtiques

Peníscola de cinema

Descobrir les localitzacions que han portat a Peníscola a convertir-se en una ciutat plató és possible gràcies a la Ruta de Cinema, una visita pels escenaris de sèries i pel·lícules rodades en la destinació. Dins del web turístic es troba l’apartat “Peníscola de cinema”, on està allotjada tota la informació sobre la tradició cinematogràfica de la localitat així com les instruccions per a realitzar el recorregut de manera autònoma.

Nova normalitat i noves tecnologies

L’aplicació per a mòbil “Peníscola, live the game” és una nova manera de visitar la Ciutat a la Mar. Gràcies a aquest joc, que també és agenda i guia de la destinació, el públic més jove pot anar superant etapes i aconseguir recompenses virtuals. Alguns dels usuaris que ja l’han provada la defineixen com “una eina molt útil i divertida” o “un joc amb el qual descobrir Peníscola i alguns racons que no tothom coneix”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací