Peníscola es posa al dia en l’emissió de certificats d’ús turístic per a apartaments de la localitat destinats al lloguer vacacional

537

Actualitat Diària

L’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Peníscola es posa al dia en l’emissió de certificats d’ús turístic per a apartaments de la localitat destinats al lloguer vacacional. Aquest tipus de certificats són necessaris perquè l’administració autonòmica concedeixi el número de registre d’aquests allotjaments. “El teletreball d’aquestes setmanes i la priorització de la resolució d’aquesta mena de sol·licituds, ens ha permès que l’equip de l’àrea emeti els certificats i aquests moments ens trobem al dia en la seva tramitació” ha explicat l’edil de l’àrea, Jorge Rovira, agraint l’esforç al departament “que està fent una importantíssima tasca des de casa perquè l’activitat en l’àrea no es freni” ha valorat.

Pel que respecta als certificats per a activitats, l’àrea també ha confirmat trobar-se al dia, resolent de manera diària les peticions que es van rebent, la qual cosa suposa “un esforç importantíssim de l’equip tècnic i administratiu que està posant tots els seus esforços, en aquests moments en els quals altres procediments o tasques, es troben aturats per la crisi sanitària” ha ampliat Rovira.

En aquest sentit, l’àrea de Turisme, ha constatat que l’administració local “no dóna la campanya per perduda i està treballant, conjuntament amb el sector, per a estar preparats per a quan els criteris de les autoritats sanitàries estableixin els terminis per a la reactivació de l’activitat” ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací