CHOCOCAS premia els millors pastissos del confinament en un concurs on-line

713

Actualitat Diària

Aquest divendres 24 d’abril es llançarà en les xarxes socials de CHOCOCAS un concurs de pastissos casolans on-line per a tots aquells que dediquen part del seu temps a la rebosteria en aquests dies de confinament.

El concurs premiarà els dos pastissos més valorades en les xarxes socials i per a això cada participant haurà d’elaborar un pastís casolà l’ingredient principal del qual sigui la xocolata. Del 24 d’abril al 3 de maig, els qui vulguin participar, hauran d’enviar a l’organització una fotografia de la seva elaboració amb un títol i una breu descripció. El 4 de maig, CHOCOCAS publicarà totes les fotos participants en els seus perfils de Facebook i Instagram i començarà un període de votacions per a premiar els millors pastissos. El 10 de maig finalitzaran les votacions i es premiaran les 2 pastissos més apetitosos i millor valorades pels seguidors. Els regals que premiïn el pastís guanyador i la segona millor valorada seran una pastadora Moulinex i una batedora manual Moulinex, respectivament. Les bases completes del concurs es publicaran el 24 d’abril en les xarxes socials de CHOCOCAS.

Serveis Fleca i Kasmani no han dubtat a donar suport a aquest concurs apostant per alternatives d’oci i entreteniment perquè aquest període de confinament sigui el més amè possible. Incentivar i fer costat als seus clients, seguidors i a la ciutadania de Castelló s’ha convertit en uns altres dels seus objectius en temps de COVID19.

Sens dubte, un concurs molt llaminer i dolç per a aquests temps de crisis i en els quals la cuina s’ha convertit en una via de fuita i d’entreteniment. Cuinar relaxa i fa que siguem creatius, CHOCOCAS ho sap i per això anima a tots a participar del concurs i a posar una pinzellada dolça en les cuines premiant els millors pastissos casolans de xocolata.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací