Peníscola, en el ‘top 3′ de destinacions més buscades de cara a aquest estiu marcat pel coronavirus

664

Actualitat Diària

Des que el president del Govern, Pedro Sánchez, va anunciar que hi hauria estiu turístic a partir de juny a Espanya després de la crisi del coronavirus, les cerques de viatges s’han disparat.

Els espanyols apostaran aquest estiu per viatges nacionals i Peníscola s’ha situat entre un de les destinacions preferents en els cercadors de viatges en els últims dies.

D’aquesta forma i segons el cercador Destinia, se situa en la tercera posició per darrere de Benidorm i Salou. El cercador reflecteix que “els preus han caigut respecte a l’any passat”. Concretament a Peníscola, assenyalen que han descendit fins a un 21% respecte al 2019. A més dels hotels que ofereix la ciutat papal, la web de reserves de viatges també indica que els apartaments turístics han tingut un molt bon acolliment: “El turisme de sol i platja està captant l’atenció del turista i les paraules de Sánchez han tingut un efecte notori”, indiquen des de la companyia.

Nova ruta amb Bilbao

Aquestes dades són una esperança tant per a la promoció turística de la Generalitat, amb el primer i tercer destinacions més buscats, i per a la Diputació de Castelló que buscava atreure al turisme nacional a la província i que a més el potenciarà amb la nova ruta que connecta l’Aeroport de Castelló amb Bilbao a través de Volotea. Cal esmentar que el nord de la província atreu molt als ciutadans del País Basc i que fins i tot tenen segones residències a Castelló.

Pugen les reserves en cámpings

Segons la Federació Espanyola d’Empresaris de Càmping (FEEC), el 70% de les reserves que estaven fetes abans de la crisi del coronavirus s’han mantingut. A més, en l’última quinzena s’han incrementat el 70% les reserves, especialment de famílies espanyoles que mai abans s’havien allunyat en un càmping i de nous autocaravanistas

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací