Peníscola destinará més d’un milió euros a la promoció turística de la ciutat en 2020

683

Actualitat Diària

Després de l’aprovació provisional del projecte de pressupostos per a l’any pròxim per part del ple municipal, l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha detallat quines són les seues previsions per a 2020.

La promoció turística centra bona part dels esforços d’aquest àrea, que contempla també la realització i programació d’activitats i esdeveniments promocionals, com l’assistència a fires nacionals i internacionals.

Més de 300.000€ es destinaran a promoció i publicitat al llarg de l’any pròxim per a contribuir a la notorietat de la destinació turística, xifra que se suma als esforços que es dedicaran a la consolidació del producte turístic Peníscola de Cinema i les inversions en intel·ligència turística per al desenvolupament del nou Pla Director de Peníscola com a Destinació Turística Intel·ligent.

Quant al producte Peníscola de Cinema, es pretén renovar el conveni amb Turisme Comunitat Valenciana, pel qual es destinaran 100.000€.

A més, en matèria d’intel·ligència turística, es contemplen 40.000€ per a la posada en marxa d’actuacions proposades en el Pla Director, així com 98.000€ per a la millora de l’accessibilitat de la Platja Sud.

Dinamització de l’oferta complementària: restauració, oci i compres

Pel que respecta a la programació d’activitats, el pròxim pressupost preveu la celebració de nous esdeveniments “que contribuïsquen a dinamitzar l’activitat econòmica en la localitat al llarg de totes les setmanes de l’any, així s’inclouen a l’agenda municipal nous esdeveniments esportius, la primera Fira de la Mar i un nou festival de flamenc”, ha explicat la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París, recordant que l’àrea de Turisme inclou en la programació d’agenda diversos mercats, jornades gastronòmiques, visites guiades, activitats a les platges, activitats esportives i lúdic-culturals per a xiquets, totes totalment gratuïtes i per a les quals l’Ajuntament consigna més de 300.000€ per a l’any pròxim.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací