Les oficines de turisme de Peníscola enregistren més de 20.000 consultes durant el mes de juliol

941

Compta amb tres punts d’informació turística al llarg de la temporada d’estiu i manté l’atenció al públic a l’oficina central al llarg de tot l’any

Actualitat Diària

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç de la tasca de l’equip d’informadors turístics amb què compta la localitat, durant la temporada d’estiu. Les xifres són “molt significatives” tal com ha valorat l’edil de l’àrea al consistori, Raquel París, confirmant que la mitjana de consultes ateses tant en taulells, com a través del correu electrònic i el telèfon, ha ascendit a 620 al dia al mes de juliol.

La xifra total de consultes ateses en el mes de juliol és de 19.233, sent el dia 8 del mes el de major concurrència, amb 914 consultes ateses. L’any passat, “les xifres registrades al mes de juliol van ser lleument superiors, amb al voltant de 30 consultes més al dia” ha explicat París.

photo1(2)Peníscola compta amb tres punts d’informació turística al llarg de la temporada d’estiu i manté l’atenció al públic a l’oficina central al llarg de tot l’any.

El personal s’amplia en funció de les necessitats del servei i aquest any l’Ajuntament compta amb la una aportació econòmica de la Diputació Provincial de Castelló per a aquest reforç.

Concretament, el Patronat Provincial de Turisme ha concedit una subvenció per finançar part de la contractació de personal que atén als taulells de l’oficina del Port i la de Peñismar. El municipi compta en la temporada alta amb 10 informadors turístics. 

Durant 2018, les oficines d’informació turística a Peníscola van atendre més de 140.000 consultes, resultant els mesos d’agost i setembre els de major activitat, amb dies en què se superava la xifra de les 1000 consultes “dada que sembla que es repetirà i fins i tot podrem superar aquest any, tal com ha arrencat l’estiu ia la vista de les primeres dades de juny i juliol en què es repeteix la tendència de l’any passat “ha valorat la regidora.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací