Betxí inicia les obres que faran realitat la passarel·la peatonal sobre el riu Sec

816

El projecte compta amb una subvenció de l’IVACE de 186.000€

Actualitat Diària

“La passarel•la peatonal serà una realitat en els pròxims mesos”. Este ha sigut l’anunci que ha fet hui Alfred Remolar, alcalde de Betxí, després de donar per començades les obres de construcció del que és “un dels plans més importants per al nostre municipi dins de la mobilitat i la seguretat de les persones”.

El projecte, que té un pressupost total de 250.000€, serà subvencionat en bona part per l’IVACE dins del seu pla de millora i modernització dels polígons industrials. De fet, l’ens que depèn del Conseller Rafa Climent aportarà vora 186.000€ per possibilitar que els treballadors de Betxí puguen accedir a peu o en bicicleta a les empreses situades a les zones industrials del Molillop i del Canyaret.

Després de moltes gestions, l’equip encapçalat per Remolar ha aconseguit començar els treballs d’esta infraestructura que en els darrers anys ha sigut una de les més sol•licitades per la ciutadania. De fet, cal recordar que dins de la iniciativa promoguda des de Noves Sendes per sondejar quines idees serien les més demanades pels veïns i veïnes, la passarel•la va ser el projecte que va comptar amb una amplíssima majoria per part de tots els sectors de la població.

“Ens ha costat moltíssim poder començar les tasques, ja que a les complicacions normals de qualsevol obra hem hagut d’esperar fins a tindre l’oportunitat d’esta subvenció. Però ara, el més important és que els treballs avancen a bon ritme i puguen concloure en el temps estipulat”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací