263 xiquets d’entre 7 i 14 anys participen en l’Escola Esportiva d’Estiu de Nules més nombrosa fins a la data

1445

Actualitat Diària

Un total de 263 xiquets i xiquetes d’entre 7 i 14 anys participen en l’Escola Esportiva d’Estiu que va començar dilluns i que finalitzarà el pròxim 31 de juliol, es tracta de l’edició més nombrosa des que es va posar en marxa. Sobre això, la regidora d’Esports, M. Jesús Gabaldón, comenta que “enguany s’han duplicat les inscripcions en relació amb la passada edició, per a nosaltres és una satisfacció que en tan sols tres anys l’Escola Esportiva d’Estiu tinga més de 200 alumnes i siga ja un referent per als més menuts del nostre municipi. A més, aquest èxit de participació ens anima a continuar treballant per a oferir als xiquets i xiquetes diferents activitats amb les quals puguen practicar esport al llarg d’aquests dies”.

Les activitats es realitzen en diferents llocs com ara el Poliesportiu Municipal, el CEIP Jaume I, les instal·lacions del SCUDE, la Piscina Municipal, l’Estadi Noulas Antonio Pérez Balada i la zona de l’Autobús a les Platges de Nules.  De manera que a més d’activitats esportives, tallers i jocs participaran d’eixides amb bicicleta, de senderisme i d’una acampada a les Platges de Nules. També s’ha previst una eixida a Aquarama i una altra a PortAventura.

L’horari de les activitats és de 9.00 a 13.30 hores i no té menjador, i el preu és de 30 euros en el qual s’inclou l’assegurança per a eixos dies durant les activitats realitzades dins de l’horari establit.

A més, la Regidoria d’Esports també ha organitzat un Campament d’Estiu per als dies del 16 al 20 de juliol que està enfocat a escolars de tercer a sisé de Primària i de primer i segon de l’ESO. El campament tindrà lloc al Centre Natura Tarihuela de Xèrica i està prevista una reunió informativa el pròxim dimarts, 3 de juliol, a les huit de la vesprada a la Casa de la Cultura.

Setmana Natura

Per altra banda, 194 escolars participen de la Setmana Natura que organitza la Regidoria de Joventut i d’Infància per als dies del 25 al 30 de juny, “aquesta setmana és una aposta de l’Ajuntament perquè els pares puguen conciliar la vida laboral i familiar i que els més menuts tinguen un lloc on poder divertir-se, jugar i ser creatius abans que començe l’Escola d’Estiu, que tradicionalment es desenvolupa al llarg de tot el mes de juliol”, explica la regidora Rosa Ventura.

Durant aquesta setmana totes les activitats que es realitzaran estaran relacionades amb la natura i es porten a terme al Jardí Botànic i al Saló Multifuncional en horari de 9.00 a 13.30 hores.

L’Escola d’Estiu té una inscripció de més de 400 xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys que al llarg de tot el mes de juliol participaran en les activitats que es realitzaran al CEIP Pedro Alcázar. L’Escola d’Estiu es realitzarà de 9.00 a 15.00 hores amb menjador inclòs o de 9.00 a 13.30 hores sense menjador, a més hi haurà també Escola Matinera de 8.30 a 9.00 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací