El Pacte Territorial per l’Ús dels Municipis Ceràmics ja ha aconseguit la inserció a 15 persones 

487

Les tres edicions d’aquesta formació combinen la formació teòrica i pràctica i atenen la demanda real de la indústria ceràmica

Actualitat Diària

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ús dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha valorat molt positivament la inserció laboral de l’alumnat assistent al curs ‘Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet’, que en les seues tres edicions ha aconseguit que un total de 15 participants accedisquen al mercat de treball.

Aquest seguiment de l’alumnat també reflecteix que els participants han aconseguit ocupabilitat en el sector ceràmic, concretament han cobert llocs relacionats amb la classificació i control de màquina Inkjet, el disseny, la fotografia, la informàtica, laboratori o muntatge, entre altres.

Les tres edicions d’aquesta formació realitzada a l’Alcora i Onda combinen la formació teòrica i pràctica i atenen la demanda real de la indústria ceràmica, lligada a una constant evolució tecnològica. Així mateix, també es prepara a l’alumnat amb sessions d’orientació laboral encaminades a facilitar eines per a la cerca activa d’ocupació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací