Pablo Casado visitarà Castelló al març i Teo García Egea ho farà al febrer per a inaugurar la nova oficina del PP

925

Begoña Carrasco ha confirmat les agendes durant el Comité Nacional del PP celebrat en Madrid

Actualitat Diària 

La candidata a l’alcaldia de Castelló del Partit Popular, Begoña Carrasco, ha tancat la visita del president nacional del PP, Pablo Casado, i el secretari general Teo García Egea, a la capital de la Plana. Carrasco ha tancat el compromís dels dos màxims dirigents de la formació en el transcurs del comité nacional del PP celebrat hui a Madrid, en la seu de Gènova.

L’objectiu de Begoña Carrasco és “donar visibilitat a Castelló”, i que “tant Pablo Casado com Teo García Egea coneguen de primera mà la nostra ciutat, les seues gents, les seues demandes i necessitats, perquè siguen tingudes en compte a l’hora de tancar el programa electoral i desenvolupar futures polítiques”.

La presidenta dels populars de Castelló ciutat anuncia que el primer a visitar Castelló serà el secretari general del PP Teo García Egea, a la fi d’aquest mes de febrer. En aquest cas, l’ocasió servirà per a inaugurar la nova oficina d’atenció ciutadana que el PP està ultimant al carrer Major de Castelló, “un punt d’informació en el cor de la nostra ciutat i al qual els veïns podran dirigir-se per a traslladar-nos les seues inquietuds i fer-nos arribar les seues propostes”. “Una oficina de treball a peu de carrer, a la disposició de tots els castellonencs, dins de la campanya d’escolta activa ‘Tu eres Castelló’ que va tirar a rodar divendres passat i que també ens portarà als sis districtes de la ciutat en les pròximes setmanes per a recollir a peu de barri les peticions, queixes i idees dels ciutadans”, ha remarcat.

Per part seua, la visita de Pablo Casado serà al març, sent la primera que realitza a Castelló ciutat des que va ser proclamat president del Partit Popular. “El president Casado està molt pendent de totes les demandes que es registren en els diferents territoris, i des del primer moment ha mostrat el màxim interés pels castellonencs. Ara, tan prompte ho ha permés la seua agenda, vindrà a Castelló, amb la finalitat de conéixer sobre el terreny la realitat de la nostra ciutat, així com recollir qüestions que després poder plasmar en les polítiques que el PP vol desenvolupar en l’àmbit nacional”, ha afegit Begoña Carrasco.

Entre aquestes figuren la “imprescindible baixada d’impostos, perquè cal prestar millors serveis utilitzant els menys recursos possibles, perquè els diners es quede en la butxaca de les famílies i, per tant, puguen tirar del consum”. Així mateix, també figura l’impuls de “polítiques de reals ocupació, que generen llocs de treball de debò, a la vista que les que estan impulsant els socialistes no funcionen, com estem veient a la ciutat de Castelló, on les estadístiques demostren que el mercat laboral s’ha estancat”. I finalment, en les línies generals ha de figurar també la garantia d’una sanitat de qualitat, amb més recursos i serveis als ciutadans, així com també la defensa de llibertat en els centres educatius, enfront del sectarisme que ara mateix estan practicant PSPV i Compromís des de les institucions i càrrecs que ara ocupen.

“La visita del president Pablo Casado contrasta amb la desídia que ha manifestat fins hui el president del Govern d’Espanya, el socialista Pedro Sánchez, que va visitar Castelló però ho va fer a porta tancada i sense visitar ni reunir-se amb ningú, perquè ho va fer com a excusa per a anar-se de tabola amb els amics al FIB en el Falcon. A diferència d’aquest, els líders del PP sí que tenen una agenda de treball en la qual es portaran les qüestions que preocupen els castellonencs”, ha resolt Begoña Carrasco.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací