Óscar Cano, nou entrenador del Castelló, diu que “la plantilla té vímets per a estar més amunt”

983
El nou tècnic. Óscar Cano. acompanya pel secretari tècnic Àngel Dealbert.

Actualitat Diària

El nou tècnic albinegre va ser presentat aquest dimarts al matí davant els mitjans de comunicació després de dirigir el seu primer entrenament en l’Estadi Castàlia. La sala de premsa va ser escenari de la presentació d’Óscar Cano com a nou tècnic del conjunt castellonenc. Va estar acompanyat del secretari tècnic, Ángel Dealbert, l’ex futbolista de Bell-lloc va apadrinar en nomenament de Cano, i va dir que “cree moltíssim en ell i en què és l’entrenador que necessitàvem ara mateix”. “Ens traurà d’aquesta situació”, va assegurar.

Óscar Cano va dirigir la primera sessió d’entrenament abans de la roda de premsa.

A continuació, Cano va fer les seues primeres declaracions públicament i es va mostrar “il·lusionat” pel projecte. “Estic molt agraït al Club per explicar amb mi. Sóc una persona de reptes i per a mi no ha sigut una decisió difícil. Dirigir a aquest equip, en aquesta ciutat i sobretot amb 13.000 persones en el camp ja indica que hi ha desig de formar part d’aquesta família”, va indicar.

Des de la seua arribada, al nou tècnic li han marcat molts aspectes de l’entitat castellonenca, especialment l’ambient dels seus nous pupils. “M’he trobat un vestuari amb l’ànim enorme. Si haguera de destacar alguna cosa, seria… com entrenen aqueixos cabrons! És una autèntica passada que uns jugadors de 2ªB entrenen amb aqueixa autoexigència. Ja és una pedra d’arrencada considerable”, va dir.

No hi ha temps que perdre i Cano sap perfectament en quin escenari es troba el Castelló. “No venim a tocar el violí, venim a guanyar. No tinc la plantilla del Barça però no anem a jugar a alguna cosa en el que no crea. Al futbolista li estaré dient que és un jugador dolent quan no ho és”, va explicar l’entrenador granadí.

El tècnic granadí, en plena roda de premsa d’aquest dimarts.

Óscar Cano s’estrenarà oficialment el dissabte en el camp del Peralada-Girona B (16.00 hores), rival que comparteix els mateixos punts que el combinat albinegre. “Per al meu tots els partits són clau i, encara que queda moltíssim, cal arrancar com més prompte millor. El que sí sé és que la plantilla té vímets per a estar més amunt, no per a estar en descens. Anem a tractar que estiguen en les millors condicions per a aquesta trobada i convèncer-los que són una mica més del que estan demostrant”, va finalitzar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací