El Castelló anuncia la destitució del seu tècnic David Gutiérrez tres mesos després de contractar-ho

947
David Gutiérrez ha sigut destituït aquest dilluns com a entrenador del Castelló. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

David Gutiérrez ja no pertany al Castelló. Fa uns minuts el club ha fet oficial la destitució de l’entrenador valencià, després de la reunió els pesos pesat de l’entitat de la capital de la Plana i el propi preparador. Es va destituir a l’entrenador i al seu ajudant Carlos Luque, com a primera mesura. En les pròximes hores s’anunciarà el nom del seu substitut que apunta que siga el granadí Óscar Cano.

Tres mesos després d’arribar, es marxa David Gutiérrez. Dotze partits ha estat al capdavant de l’equip castellonenc i només va aconseguir una victòria, set empats i quatre derrotes. Mals resultats, malament joc i un clima molt enrarit en les últimes jornades. La derrota d’ahir davant el Sabadell (0-1) ha sigut la gota que va satisfer el got de la paciència.

David Gutiérrez va debutar en la cinquena jornada de Lliga (en Castàlia contra el Cornellà, 1-1) després de la destitució set dies abans de Sergi Escobar, al que només li van donar quatre partits de marge (una derrota i tres empats). La derrota del diumenge davant el Sabadell ho va precipitar tot.