El Sabadell deixa tocat al Castelló (0-1) i la continuïtat del tècnic David Gutiérrez podria arribar a la seua fi

1036
El Castelló va sucumbir en Castalia contra el Castelló i el seu entrenador està contra les cordes. FOTO: CE SABADELL

Adrián Aránega /// Castellón

El Castelló va tornar a perdre per la mínima (0-1) davant el Sabadell i segueix com a cuer de la classificació, a quatre punts de la salvació després d’haver sumat una única victòria en les disset jornades de lliga. El solitari tant d’Adrián Cuevas, en el minut 72, va ser suficient perquè els arlequinats es feren amb el triomf.

Els albinegres van tornar a arrancar amb nervis, a punt va estar de passar-li factura tot just començar. Als 22 segons de joc Néstor va arribar a línia de fons i va cedir arrere perquè Felipe Sanchón rematara de primeres, obligant a Álvaro Campos a buidar de punys. Dos minuts més tard, el porter Álvaro Campos va tornar a ser protagonista en atallar una cabotada de Édgar. I és que als albinegres es van mostrar molt imprecisos en el primer terç de joc. Fruit d’aqueix nerviosisme, abans d’arribar a la cambra d’hora, Felipe Sanchón va robar una pilota a Gálvez a la vora de l’àrea però no va aprofitar el mà a mà davant Campos.

Hicham, en un llance del partit d’aquest diumenge. FOTO: CD CASTELLÓ

En el minut 26 va arribar l’única ocasió del Castelló en el primer temps. Cubillas, després d’un servei de banda, va arreplegar una pilota solta dins de l’àrea però la seua rematada amb cama esquerra va eixir fregant el pal dret. I al caient del descans, amb el xoc més equilibrat, el migcampista Adri Cuevas va provar fortuna des de la frontal amb un potent tret que va tornar a placar Álvaro Campos.

Després del descans al partit li va faltar ritme. Tots dos conjunts van apostar per un futbol molt físic i les ocasions es van fer esperar amb algun tímid tret des de fora de l’àrea. I en el minut 72 va arribar el 0-1. Felipe Sánchón, des de l’esquerra, va posar un centre al cor de l’àrea que va rematar Adri i va salvar Álvaro Campos a boca de canó, però el propi migcampista arlequinat va arreplegar la pilota per a marcar a plaure. Verdú, a pilota parada, va poder empatar però el seu tret va ser a parar a les mans de Roberto. I en el minut 76 el partit es va posar encara més costa amunt per als albinegres després de l’expulsió de Satrústegui per doble groga.

David Cubillas va jugar amb una màscara de protecció facial. FOTO: CD CASTELLÓ

No obstant açò, el Castelló porte el pes del partit i van poder empatar en els últims minuts. Cubillas, en el minut 90, se li va escapar una rematada a boca de canó dins de l’àrea i el descompte un cabotada seu va acabar en les mans de Roberto. No obstant açò, amb el partit fet fallida el Sabadell també va poder sentenciar. Néstor va arribar a línia de fons i ras perquè Arturo rematara dins de l’àrea xicoteta però Álvaro Campos va salvar el gol.

FITXA TÈCNICA:

-0- CD CASTELLÓ: Álvaro; Rubén, Castells, Eneko, Verdú; Muguruza (Acevedo, min. 72), Gálvez, Caballero, Kilian (Pedregosa, min. 79); Hicham (Máyor, min. 72) i Cubillas.

-1- CE SABADELL: Roberto; Óscar, Migue, Aleix, Josu (Valentín, min. 86); Ángel, Adri; Antonio, Felipe Sanchón, Antonio (Gat, min. 62); i Édgar (Arturo, min. 56).

GOL: 0-1, min. 72: Adri Cuevas.

ÀRBITRE: José Joaquín Gallego Gambín (col·legi murcià); Sánchez Sánchez i Roca Robles. Va amonestar als locals Gálvez, Castells i Cubillas; així com als visitants Adri, Arturo, Aleix i Migue. Va expulsar els locals Theo, per protestar mentre calfava, i a Satrústegui per doble groga (min. 76).

INCIDÈNCIES: Al voltant de 9.000 espectadors en Castàlia.