Oropesa aposta aquest agost per cintes d’acció, terror i comèdia per al seu autocinema

744

El recinte, que se situa com el més gran de tota la província de Castelló, albergarà la projecció de tres pel·lícules els dies 7, 14 i 21 d’aquest mes

Actualitat Diària

L’autocinema d’Orpesa encara el mes d’agost amb les últimes projeccions que oferirà aquest estiu. Aquest espai, que se situa com el més gran de tota la província de Castelló, porta oferint cada divendres a les 23.00 hores diferents sessions per a amenitzar les nits estiuenques. Així, la pròxima pel·lícula de la qual podran gaudir veïns i estiuejants serà demà amb ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw’.

“La següent projecció serà molt especial”, explica la regidora de Joventut, Jennifer Casañ, “ja que la pel·lícula és sorpresa i no revelarem el títol fins a aqueixa mateixa jornada”. Serà el dia 21 d’agost i estarà dirigida als amants del cinema de terror. La cartellera la completa ‘Kiki, el amor se hace’, que es podrà visionar el 21 d’agost.

“Estem molt satisfets amb el gran acolliment que està tenint aquest estiu el nou autocinema per part dels usuaris”, avança la edila, qui recorda que “el recinte compta amb totes les mesures de seguretat i amb personal de vigilància que vela pel compliment de la normativa”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací