Opel M Tecnik i Seat M-Motor obrin les portes de les seues instal·lacions a Castelló

971

Actualitat Diària

Opel M Tecnik i Seat M-Motor Castelló organitza una jornada de portes obertes en les seues instal·lacions situades en l’Avinguda Castell Vell, 87 de Castelló de la Plana. Per a això el concessionari ha organitzat un esdeveniment per a tota la família que tendá lloc demà, dissabte 7 de març, de 11h a 14h.

La música tindrà un gran pes amb l’actuació de Gustavo Paradís, qui amenitzarà la festa amb un ampli repertori de versions de diferents gèneres per a tots els públics. La gastronomia també tindrà vital importància amb una variada proposta de Food Trucks.

A més, totes les persones que acudisquen a l’esdeveniment participaran en un sorteig de 2 packs dobles per a un recorregut Biomarino i un massatge de 40 minuts en el Thalasso Hotel Termes Marines El Palasiet de Benicàssim.

Les noves gammes de les marques OPEL i SEAT també estaran presents al llarg del matí. Els assistents podran descobrir els models que més s’emmotlen al seu dia a dia de la mà dels comercials del concessionari, que resoldran tots els dubtes i mostraran les últimes novetats en exclusiva.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací