L’Ajuntament de Castelló reforça el protocol informatiu sobre el coronavirus davant els dos casos detectats a Castelló

657

La comissió municipal treballa en coordinació amb les autoritats sanitàries per a fer un seguiment de la situació i donar difusió a les mesures de prevenció

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha convocat aquest matí la comissió municipal de seguiment del coronavirus davant la confirmació de dos casos a la ciutat de Castelló. La taula de treball, que es va constituir la setmana passada, s’encarrega de fer un seguiment de la incidència del Covid-19 posant en coordinació diferents departaments municipals. Així, han participat en la reunió de hui el regidor d’Emergències i Seguretat Pública, Omar Braina, la regidora de Salut, Mary Ribera, el regidor d’Educació, Francesc Mezquita, i el regidor de Benestar Social, José Luis López, a més de tècnics de Prevenció de Riscos Laborals i altres departaments.

Durant la reunió s’ha donat compte dels dos casos de coronavirus detectats a la ciutat de Castelló. L’Ajuntament té constància que totes dues persones afectades van ingressar a l’Hospital Provincial menys de 24 hores després de la seua arribada a Castelló. “Estem en contacte permanent amb les autoritats sanitàries i treballant de manera coordinada per a seguir l’evolució de la situació”, ha assenyalat l’alcaldessa Amparo Marco.

D’altra banda, s’ha acordat reforçar els mecanismes de difusió d’informació a la ciutadania, seguint amb el protocol informatiu que ja es va activar la setmana passada. Des dels diferents departaments, s’han difós les principals recomanacions sanitàries de prevenció i actuació a centres educatius, centres de majors i usuaris i usuàries dels serveis de Dependència, com l’assistència domiciliària o la teleassistència, el centre d’acolliment municipal i les famílies que resideixen en assentaments i infrahabitatges.

A nivell intern, també es preveu col·locar cartells informatius en els diferents departaments municipals per a donar major difusió a les recomanacions oficials sobre prevenció. “Continuarem fent un seguiment de la situació i en contacte amb les autoritats sanitàries per a establir les mesures oportunes en cada cas. És important no generar alarmisme, però actuar des de la prevenció”, ha conclòs Marco.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací