Onda sol·licita una inversió de 1,2 milions a l’IVACE per a millorar els polígons industrials UI-4, UI-6 i UI-7 

1316

El projecte inclou l’obra civil per a la implantació de fibra òptica i dotació d’enllumenat amb eficiència energètica

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Onda durà a terme un projecte de millora en els polígons UI-4, UI-6 i UI-7, en els quals es realitzarà  actuacions que inclouen l’obra civil, per a la posterior implantació de fibra òptica, i la dotació d’enllumenat amb eficiència energètica. El projecte té un cost d’1.200.000 euros i per a dur-ho a terme el consistori ha sol·licitat inversió a l’IVACE per a millores en els polígons industrials. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “des de l’àrea de Dinamització Econòmica, que dirigeix el tinent d’alcalde Ángel Badenas, està contínuament duent a terme iniciatives per a millorar les nostres àrees industrials i que les empreses que ja existeixen en el nostre terme municipal disposen dels millors serveis, així com per a afavorir que en el futur puguen créixer el nombre de companyies instal·lades a Onda”.

Els treballs que s’estan realitzant sobre la base del Pla Estratègic Industrial Municipal han determinat les necessitats que es resoldran amb aquestes actuacions que tenen amb objectiu millorar la connectivitat de les empreses existents. A més, pretén reduir el cost econòmic de l’enllumenat en disposar d’un més eficient. Ximo Huguet, afirma que “aquest projecte ajudarà a atraure noves companyies i així impulsar la nostra economia. L’equip de govern tenim molt clar que el teixit empresarial és bàsic per a l’economia local i per això continuarem apostant a incrementar els serveis perquè puguen oferir llocs de treball de qualitat”.

Així mateix, l’alcalde ha explicat que “la col·laboració entre administracions és fonamental per a poder dur a terme projectes d’aquest tipus que milloren l’economia de les zones d’influència d’aquestes àrees industrials. Per això, sol·licitem la col·laboració de la Generalitat Valenciana, a través de l’IVACE, perquè contribuïsca a la creació de millors infraestructures en el territori, ja que suposarà un benefici no solament per a Onda, sinó per a l’economia valenciana en general”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací