Onda posa a la disposició de l’usuari un punt d’informació per a la recollida d’inscripcions per a l’Escola Oficial d’Idiomes

757

La Casa de la Cultura, en el Departament d’Educació, serà el lloc establert per a demanar la informació

Actualitat Diària

L’Escola Oficial d’Idiomes acaba d’obrir el seu termini de matriculacions per al curs lectiu que començarà al setembre. L’Ajuntament d’Onda posa a la disposició de l’usuari un punt d’informació i recollida amb la finalitat de facilitar el lliurament de la documentació, sense necessitat de desplaçar-se fins a la secretària de l’EOI de Vila-real.

L’adjudicació de vacants serà centralitzada, cada alumne farà una única sol·licitud en què podrà triar més d’una EOI i un màxim de tres idiomes. La documentació es podrà entregar en el punt d’informació, situat en el tercer pis de la Casa de la Cultura d’Onda, en concret en el Departament d’Educació, carrer Balmes, 2.

Els alumnes que ja estan pre-inscrits i hagen rebut confirmació de plaça disposen fins al 10 de setembre per a formalitzar les matrícules.

Si eres nou alumne, del 16 al 19 de setembre s’obrirà el segon termini d’admissió per a matriculacions. Una vegada rebuda la confirmació de la plaça tindràs un termini del 24 fins al 30 de setembre per a formalitzar-ho.

L’alumnat admés rebrà una notificació de l’assistent telemàtic perquè procedisca a matricular-se. A partir del curs que ve desapareix el número d’expedient de cada EOI i s’usarà el NIA (número d’identificació de l’alumne) com a número d’expedient únic, que coincideix amb el NIA de la resta d’ensenyaments (Primària, Secundària, Batxillerat, FP).

Des de la Regidoria d’Educació, Estela Badenes assegura que des del Departament d’Educació es donarà “suport a totes aquelles persones que tinguen dubtes o que no posseïsquen els mitjans necessaris per a poder inscriure’s”, un suport tant presencial com telefònic a través del 964771193. En aquest enllaç de la pàgina web de l’Ajuntament d’Onda pots trobar els requisits per a la inscripció.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací