Educació autoritza a Onda la redacció de les memòries per al centre infantil Sambori i la Secció de l’IES Serra d’Espadà

1434

L’ajuntament es va adherir al Pla Edificant en el Ple celebrat el passat mes de febrer com a pas previ a les millores dels centres educatius

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Onda ha rebut l’autorització per a començar els tràmits de redacció de les memòries valorades per al Centre d’Educació Infantil Sambori i la Secció de l’IES Serra d’Espadà després d’aprovar la Conselleria d’Educació la seva adhesió al Pla Edificant, que cerca la millora dels centres educatius de la Comunitat Valenciana.

“Aquestes intervencions van a millorar notablement l’oferta educativa de la localitat, proporcionant millors instal·lacions tant als més xicotets, com és el cas de Sambori, com a l’alumnat de la Secció. Així ho hem fet saber en sengles reunions informatives en relació amb aquest pla, a les quals m’han acompanyat la regidora d’Urbanisme, Marta Piquer, i la d’Educació, Encarna Ribes, amb les directores de tots dos centres que han arreplegat amb satisfacció aquests avanços i millores”, explica l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet.

Des de l’inici de legislatura, l’actual equip de govern ha mostrat la seva preocupació per comptar a Onda amb unes instal·lacions dignes. Gràcies a una bona gestió, l’equip de govern va aconseguir que la Conselleria, que és qui té les competències en aquesta matèria, actuara en 2016 als patis del CEIP Miralcamp i arreglara algunes deficiències que presentava la Secció.

En aquest sentit, l’alcalde Huguet ha comentat que “aquest pla permetrà agilitar el procés perquè tant els alumnes onders com el professorat estudien en les millors instal·lacions possibles que sempre ha sigut una prioritat per a nosaltres. A més, en el Pla Edificant tenim una nova demostració que la col·laboració entre administracions és positiva per a la ciutadania, que veurà incrementada la seva qualitat de vida amb aquestes actuacions”.

Segon institut independent

“Amb aquest pla, a més de les millores a l’escola infantil, anem a complir un compromís adquirit amb la Secció de l’IES Serra Espadà, atenent les necessitats dels veïns d’Onda i dotant a la ciutat d’un segon institut independent, facilitant la funcionalitat i la millora de cadascun dels centres. D’aquesta manera, no solament s’arreglarien les deficiències de les instal·lacions actuals, sinó que a més s’ampliarien les unitats de FP, així com les especialitats de Batxillerat”, ha destacat Huguet.

Per a l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet, l’educació és un pilar bàsic i ha avançat que “anem a fer tot el que estiga en la nostra mà perquè estudiants i professors desenvolupen la seva activitat en les millors condicions possibles. Per açò, esperem que la resta de partits polítics municipals recolzen aquesta iniciativa en la pròxima sessió plenària en la qual es debata aquest assumpte, doncs una vegada es redacten els projectes hauran de ser aprovats per Ple per a engegar-los”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací