Onda redissenya la seua pàgina web per a permetre l’accés directe a continguts turístics

1395

La nova eina és més moderna, dinàmica i fàcil d’usar i s’ha creat en col·laboració amb l’Agència Valenciana de Turisme

Actualitat Diària

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha presentat la nova web de Turisme ondaturismo.es, que un redisseny del portal anterior, que permetrà l’accés directe a tots els continguts turístics de la localitat.

La pàgina té una estètica més visual, dinàmica i intuïtiva i està dividida en seccions que permetrà a l’usuari localitzar fàcilment la informació.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que la nova web, a més de respondre a la renovació de la imatge que han realitzat des de l’ajuntament i que ara fan des de l’àrea de Dinamització Econòmica que gestiona el tinent d’alcalde, Ángel Badenas, “suposa una eina que permetrà gestionar de forma integral totes les qüestions relacionades amb el turisme a la localitat que, com s’ha anat confirmant al llarg de 2017, és cada vegada major i requereix per açò instruments que faciliten la transmissió de continguts d’una banda, i la recepció de la informació als usuaris per un altre”.

En aquesta línia, Huguet ha destacat que “des de l’Ajuntament d’Onda estem fent un esforç important per modernitzar i implementar canvis en els formats i suports que utilitzem per a promocionar la ciutat”, al mateix temps que ha recordat que “tots aquests passos s’estan donant tenint en compte els resultats de la nostra estratègia turística per a seguir atraient visitants”.

Així mateix, l’alcalde ha explicat que la nova pàgina és una eina que va més enllà d’un espai web ja que és un element de gestió integral turístic. “Una de les novetats és que aquesta web també estarà present en els tres punts d’informació 24 hores que el consistori ha instal·lat recentment, en col·laboració amb l’Agència Valenciana de Turisme (AVT)”, ha assenyalat Huguet.

A més d’en aquests tres punts informatius situats a la zona esportiva, al castell i a la Tourist Info, que han convertit Onda en una ‘smart city‘; la nova web estarà a més vinculada a altres eines de gestió de l’AVT, que permetrà l’obtenció d’estadístiques, visites i enquestes.

En la nova web, l’usuari podrà veure continguts relacionats amb la naturalesa i el turisme actiu; les opcions gastronòmiques de la localitat, així com els llocs on allotjar-se; informació sobre festes, transports i compres; i la informació i venda d’entrades per als nombrosos actes culturals que durant tot l’any es realitzen en la localitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací