Onda inicia la temporada estival amb una variada oferta d’activitats turístiques

294

Les visites teatralitzades, ‘Arqueologia en família’ i la Cova de l’Algepsar atrauen a desenes de visitants

Actualitat Diària

Onda comença la temporada turística estiuenca oferint les seues visites guiades més especials. L’oferta de recursos i activitats dissenyada per la regidoria de Turisme uneix diversió i aprenentatge, mostrant el patrimoni ondense mitjançant tallers, teatre i humor i buscant la implicació dels visitants.

Així, les visites teatralitzades tornen el dia 10 de juny a les 19.30 h. En elles, dos personatges abillats amb les robes típiques de l’època medieval mostren el Castell de les 300 Torres i el centre històric fent riure als visitants.

El 18 de juny a les 12.00 h. hi haurà una nova edició de ‘Arqueologia en família’. Aquesta activitat està dividida en dues parts: un taller en el qual els més xicotets busquen fòssils i una visita guiada pel Castell per als adults.

D’altra banda, el 25 de juny a les 12.00 h. tindrà lloc una nova visita guiada a la Cova de l’Algepsar, un refugi usat pels ondenses durant la Guerra Civil que està situat als peus del Castell.

Sobre aquest tema, la Tinenta d’Alcalde de l’àrea de Turisme, María Baila, ha declarat: “La nostra intenció és que el visitant passe una estona agradable i aprenga sobre Onda mentre es diverteix”. “Estem treballant per a tindre un estiu ple d’activitats per al turista”, ha afegit.

Cal recordar que hi ha més dates per a les visites teatralitzades, un dels recursos preferits dels visitants. El 8 i el 23 de juliol i el 4 i el 19 d’agost, els divertits personatges tornaran a eixir com a amfitrions dels monuments de la ciutat. Totes les visites seran a les 19.30 h.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací