El PPCS reivindica un Govern d’Espanya capaç de vertebrar Castelló amb connexions

322

“Ha arribat el moment d’acabar amb el sanchisme”, afirma Salomé Pradas

Actualitat Diària

“Tot el que ens ha negat el sanchisme és el que guanyarem amb Alberto Núñez Feijóo”. Així ho ha defensat la portaveu provincial del PPCS a Castelló, Salomé Pradas, qui ha reivindicat “un Govern d’Espanya sòlid, ferm, compromés, treballador i humil capaç de resoldre els problemes dels ciutadans”.

“El pròxim 23 de juliol tenim l’oportunitat de dir prou a unes polítiques que amb Pedro Sánchez al capdavant de l’Executiu ens han fet perdre oportunitats. És el moment d’iniciar una nova etapa il·lusionant i d’oportunitats. De posar en valor la capacitat d’aquesta província que té un potencial innegable i que ha de vertebrar el seu territori amb les infraestructures oportunes”.

Aquelles que, tal com relata Pradas, “estaven planificades haca més de mitja dècada amb un govern del PP que amb Mariano Rajoy com a president va reservar 434 milions d’euros per a desdoblegar l’autovia de l’interior i que el PSOE va decidir enterrar res més arribar a Moncloa”.

“Feijóo representa aqueix nou cicle que els castellonencs ja han demanat en les urnes aquest passat 28 de maig i que es coronarà el 23 de juliol amb un govern capaç de treballar per a donar servei i resoldre problemes”. L’autovia de l’interior, “eix comercial, artèria econòmica i columna vertebral de l’interior nord de la provincial serà realitat”, ha declarat Pradas.

I al costat d’aquesta inversió, “un Corredor Mediterrani les obres del qual el PSOE ha alentit fins a l’extenuació i al qual sol Alberto Núñez Feijóo serà capaç d’insuflar vida, la que és sinònim de riquesa, economia i ocupació per a les famílies de la nostra província”.

Un projecte d’envergadura que no exclou el transport de viatgers “amb una xarxa de Rodalia potent que vertebre i done servei a tot el territori de Castelló i pel qual el PP ja va apostar amb l’ampliació de les línies fins a Vinaròs”. “Volem demostrar que enfront dels qui desmantellen recursos hi ha polítiques que inverteixen a blindar serveis al ciutadà. Que el tren és una alternativa útil, segura i eficaç, i que els castellonencs als quals hui el PSOE desvia a Chamartín tornaran a Atocha”. “Tot el que hem perdut amb el sanchisme ho recuperarem amb el PP al capdavant de la Moncloa. I la decisió la prenem entre tots el pròxim 23 de juliol”, ha rematat Pradas.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací