Onda disposa ja tres dispositius electrònics d’informació turística

La instal·lació ha costat 18.500 euros i ha comptat amb una subvenció de 8.325,41€ de l'Agència Valenciana de Turisme

1549

ActualitatDiària

L’Ajuntament d’Onda ha instal·lat tres dispositius electrònics d’informació turística en diferents punts de la localitat per a facilitar les experiències dels visitants i promocionar els llocs d’interès i empreses del municipi. El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha explicat que “hem instal·lat dos aparadors electrònics tàctils en la Tourist Info i en el Castell, on ja existeix atenció al públic, per a augmentar la informació i que aquesta siga permanent durant les 24 hores i tots els dies de l’any. A més, s’ha situat un quiosc en l’entrada a la zona esportiva que també oferirà informació permanent a totes les persones que es desplacen a Onda a la gran quantitat d’esdeveniments i competicions esportives que se celebren en la localitat”.

La instal·lació d’aquests punts d’informació ha costat 18.500 euros i ha comptat amb una subvenció de 8.325,41€ de l’Agència Valenciana de Turisme. “en l’última visita que vam efectuar a Fitur, l’alcalde, Ximo Huguet, i jo vam comprovar que aquest tipus de dispositius estava funcionant en altres localitats similars a la nostra, per açò vam iniciar el treball per a poder instal·lar aquestes pantalles informatives a Onda. Ací, els visitants podran trobar un directori amb informació dels llocs que visitar, així com les activitats que dur a terme en el nostre entorn. En definitiva, es tracta de tres oficines de turisme virtuals que resulten molt cridaneres i atractives”, ha comentat Badenas.

Finalment, el regidor ha indicat que “volem augmentar al màxim la informació que els visitants que s’acosten a Onda puguen trobar, perquè així, la seua experiència siga molt més completa. Onda té molt per visitar i per açò anem a seguir duent a terme aquest tipus d’iniciatives que potencien la nostra ciutat com un lloc agradable per a les visites, la qual cosa ajudarà a millorar l’economia local i, per tant, la qualitat de vida de la nostra ciutadania”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací