Onda posa a punt els centres educatius durant les vacances d’estiu

1229

L’Ajuntament d’Onda ha posat a punt els col·legis de la localitat per a l’inici del curs escolar durant els mesos d’estiu. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat per la regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament, Marta Piquer, ha visitat la marxa d’algun dels treballs de manteniment que s’han dut a terme durant l’estiu en diferents col·legis de la localitat. Huguet ha posat en valor la col·laboració que es realitza des de l’Ajuntament amb els centres educatius i amb la Conselleria d’Educació “amb l’objectiu de posar a punt les aules i els edificis de cara al començament del nou curs escolar que està pròxim a iniciar-se. L’Educació és una de les màximes prioritats d’aquest equip de govern i, per açò, des de l’Ajuntament realitzem aquest tipus de treballs durant tot l’any, encara que els intensifiquem durant el període de descans lectiu per a minimitzar les molèsties que puguen causar en els usuaris dels centres educatius”.

Aquestes mesures se sumen a les importants iniciatives que es duen a terme des del consistori en l’àmbit educatiu com poden ser comptar amb una Escoleta d’Estiu, el Menjador Escolar o les ajudes i beques destinades als estudiants. Durant les últimes setmanes, en els diferents col·legis d’Onda s’estan duent a terme diversos treballs i s’abasten tasques com pintat de parets, baranes i portes, treballs de lampisteria i fusteria, o arranjament d’elements d’il·luminació o panys.

A més, l’alcalde ha avançat que “en breu es procedirà a la neteja de tots els centres escolars perquè quan arranque el curs estiga tot en òptimes condicions”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací