Onda aprova la concessió de llicències d’obres majors amb una inversió d’1,5 milions a importants empreses 

1256

ActualitatDiària

L’Ajuntament d’Onda ha aprovat a la Junta de Govern Local celebrada aquest matí la concessió de llicències d’obres majors que suposen una inversió en la localitat d’1,5 milions euros. Entre elles, destaquen les concedides a importants empreses com Atomix SA o Pamesa Ceràmica SL.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha mostrat la seva satisfacció per aquestes dades que ha qualificat de “molt positives”. Cal recordar que el nombre de llicències ha crescut de forma significativa des de l’entrada de l’actual equip de govern a l’Ajuntament, més si es recorden les dades de l’exercici 2015, quan la inversió va ser de 3,5 milions d’euros.  En aquest sentit l’alcalde ha destacat que “l’any passat vam concedir permisos per a aquests treballs valorats en més de 8 milions d’euros i  tot apunta al fet que en aquest exercici se superaran aquestes xifres, la qual cosa ens indica que es manté una tendència creixent en l’economia local i reflecteix que les empreses segueixen escometent millores en les seves instal·lacions i tornen  a generar beneficis”. Un clar exemple d’açò, és la recent compra d’un terreny municipal per part de l’empresa Envases de Cartnó SAU (Cartonajes La Plana) per 447.760,50 euros. “Gràcies a aquesta compra, l‘empresa pot expandir-se i ja ha confirmat que va a invertir 25 milions d’euros en la nostra ciutat”, ha afirmat Huguet, qui ha afegit que “és un bon signe que potents empreses seguisquen apostant per Onda, fent grans inversions que dinamitzen la nostra economia local i creen llocs de treball que poden ser coberts pels onders”.

Així mateix, l’Ajuntament ha informat que en l’últim any s’han disparat la concessió de llicències d’obres sol·licitades pels veïns d’Onda, que tenen interès a rehabilitar els seus habitatges. L’alcalde ha destacat que “aquestes dades ens indiquen que les ajudes a la rehabilitació que s’estan impulsant des de l’Ajuntament estan funcionant. És una molt bona notícia perquè hem apostat per potenciar aquest tipus d’actuacions, ja que ens ajuden a recuperar zones com el centre històric protegit, però també impulsen l’economia local en dur-se a terme treballs per xicotetes i mitges empreses d’Onda.”.

L’alcalde ha conclòs dient que “de nou es tracta d’una gestió responsable dels recursos de l’Ajuntament en benefici dels onders, que han vist reduïts els impostos i millorats els serveis en aquests tres anys de govern. A més, amb aquesta acció, l’Ajuntament afavoreix l’assentament d’empreses i la creació d’ocupació, que són unes de les prioritats que tenim, sempre dins de les competències i possibilitats del consistori, des del principi d’aquesta legislatura”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací