Onda ofereix més de 600 places per a formació mantenint els preus reduïts

1473

Les preinscripcions es podran realitzar des del dilluns 29 de gener al 2 de febrer al SAT, en la planta baixa de l’Ajuntament

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Onda ha presentat les activitats formatives municipals programades per al segon quadrimestre oferint més de 600 places per a cursos que s’adeqüen a totes les edats i aptituds, segons ha explicat la tinent d’alcalde, Encarna Ribes.

Una vegada més, el consistori ha tornat a ampliar i adequar la seva oferta per atendre les demandes dels veïns i cobrir les seves necessitats amb aquests cursos que els ajudaran a millorar el seu benestar i contribuiran al seu desenvolupament personal i professional. En aquest sentit, Encarna Ribes ha explicat que “aquest equip de govern segueix apostant per la realització d’accions que reverteixin en el benestar dels ciutadans d’Onda, ja siga a nivell físic o mental. Per aquest motiu, hem ampliat l’oferta de cursos de manera que cada vegada siguen més complets i més saludables”, i ha afegit, que “l’ampli ventall de cursos que oferim pretén donar cabuda a tot el veí que ho desitge, perquè puga triar segons els seus interessos i inquietuds”.

La responsable d’Educació de l’Ajuntament d’Onda ha anunciat que, en aquesta ocasió, es va a oferir un segon grup per al curs de ioga matinal, ja que té una gran demanda; a més, s’oferirà el curs ‘Cuinar amb consciència’, centrat a ensenyar a cuinar donant importància a una nutrició de qualitat. Una altra de les novetats és el curs ‘Cartells, fotocomposicions i il·lustracions amb Photoshop‘, que ensenyarà de forma pràctica coneixements actuals sobre disseny gràfic. Es realitzarà també el curs ‘Tècniques i estratègies per cuidar la ment’, centrat en la gestió emocional per aconseguir l’èxit professional. I com última novetat, s’impartirà el taller de ‘Dansa vital expressiva‘, amb la finalitat de procurar el benestar físic i mental a través de la música i el ball.

Les persones que desitgin cursar aquestes activitats a Onda podran realitzar la preinscripció a partir del proper dilluns 29 de gener i fins al divendres 2 de febrer al SAT (planta baixa de l’Ajuntament), en horari de 9.00 a 13.30 hores. El dimarts 6 de febrer, a la sala d’actes de la Casa de la Cultura, es realitzarà el sorteig per saber l’ordre de matrícula, que podrà formalitzar-se del 12 al 21 de febrer al SAT o per internet a l’enllaç https://autoliquidaciones.onda.es.

Ribes ha recordat que l’equip de govern continua en la línia de facilitar l’accés a aquests cursos a tots els onders, per la qual cosa manté la reducció del preu de les taxes als empadronats, als veïns que es troben en situació de desocupació, als discapacitats, a pensionistes, i als que procedeixin d’altres municipis que hagen signat el corresponent conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Onda en matèria formativa.

l

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací