Olot, repeteix com el concessionari més llorejat de Nissan a tot el món

537

Actualitat Diària

Olot Motor, concessionari oficial de la marca Nissan a Olot (Girona), ha rebut l’onzè trofeu que acredita a aquesta concessió com a guanyadora del premi Nissan Global Awards 2019 i que a causa de la pandèmia no es va poder lliurar abans.

Aquest premi és el més important que des de la central de Nissan al Japó, Nissan Motor *Co. s’atorga als millors concessionaris Nissan de tot el món. Tan sols 160 concessionaris, dels més de 4.000 que Nissan té entre els 5 continents han superat enguany els difícils reptes que el Global *Awards plantejava. Per a Olot Motor és el seu onzè Nissan Global *Awards, la qual cosa li acredita com el concessionari més llorejat de tot el món de la marca i de la història en Nissan.

Aconseguir aquest premi és molt difícil, ja que no sols exigeix superar el percentatge de la mitjana nacional de vendes en tots els canals, sinó que també exigeix els millors índexs de satisfacció dels clients en el procés de vendes així com en el servei de postvenda, entre altres requisits. Per això només ho aconsegueixen els millors de cada país del món.

En l’acte virtual de lliurament del premi, Bruno *Mattucci ha declarat: “Aconseguir el cim és difícil, però encara ho és més mantenir-se en elles durant tant temps com l’està fent Olot. Sens dubte, ser el concessionari més premiat del món és un orgull per a la marca i els que treballem en ella.”.

Malgrat els bons resultats fins al moment, Bruno *Mattucci, va posar el focus d’atenció en les oportunitats de creixement per a la marca en aquest any 2021: “Enguany es preveu un creixement del mercat del 30% que hem d’aprofitar, a més l’antiguitat mitjana a la província és de 12 anys, és necessari renovar el parc, també el mercat espanyol està per sota de la mitjana europea quant a matriculacions per cada 1.000 habitants al que cal afegir que 2021 serà l’any de l’electrificació i dels *crossovers on Nissan és pionera. Tindrem nous productes com *Qashqai i *Ariya, a més de tenir a la disposició del gran públic noves tecnologies com a e-*Power, e-*Force o *ProPILOT amb *Navi-link per a avançar cap a la conducció autònoma. Aquest còctel de circumstàncies, fa que la marca reafirmi el seu compromís amb Espanya i amb aquesta zona. Som optimistes per a aquest any 2021 i necessitem més que mai que el Govern aposti per un sector que crea valor afegit amb nous plans de renovació que funcionin o mesures fiscals com la reducció de l’IVA per als vehicles electrificats.”.

Per part seva, Jordi *Teixidor, Gerent d’Olot Motor, ha declarat durant la cerimònia del lliurament del premi “És increïble haver guanyat de nou el Nissan Global *Award i més encara repetir com el concessionari Nissan més premiat a tot el món. Tots els que formem Olot motor hem de sentir-nos orgullosos. Els nivells de qualitat són majors, però també ho són les exigències dels nostres clients. Per això, rebre aquest premi ens col·loca en el camí adequat.”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací