Els hotels del litoral de Castelló preveuen una ocupació del 75% per al mes de juliol

S'estima una previsió de juny a setembre, de 4,3 milions de turistes internacionals i més de 9,2 milions de viatges de residents espanyols

864

S’estima una previsió de juny a setembre, de 4,3 milions de turistes internacionals i més de 9,2 milions de viatges de residents espanyols

Actualitat Diària

La previsió d’ocupació mitjana per als hotels del litoral de la Comunitat Valenciana en aquest mes de juliol parteix d’un 82,6%. Així es desprén de l’Enquesta d’Ocupació en Temporada d’Estiu realitzada per Turisme Comunitat Valenciana a una mostra representativa d’establiments de la Comunitat.

El secretari autonòmic del Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que “tot sembla indicar que serà un estiu positiu des del punt de vista de l’arribada de turistes internacionals, que mantenen els resultats de 2018, que ja van ser molt bons, i a més mostren increments en la despesa que realitzen”.

Colomer ha afirmat que “el pronòstic és arribar als 4,3 milions de turistes estrangers aquesta temporada estival, mantenint les bones xifres del passat any i es preveu que “aquests realitzen durant l’estiu una despesa superior als 4.400 milions d’euros, la qual cosa suposa un creixement anual de 2,4%”.

Colomer ha assenyalat que, respecte a la previsió de l’arribada de turistes nacionals, el principal mercat, “es preveu que cresca un 1,8% respecte a l’estiu de 2018, aconseguint els 9,2 milions de viatges”.

Previsió d’ocupació per al mes de juliol

Segons els resultats de l’enquesta realitzada per Turisme Comunitat Valenciana, les previsions per a tot el litoral de la Comunitat s’estimen en un 82,6% d’ocupació.

Així, les dades del sondeig mostren que els hotels del litoral de Castelló preveuen aconseguir el 75,17% d’ocupació. Per part seua, el litoral de València preveu ocupar el 73,85% de les seues places hoteleres. Els hotels del litoral d’Alacant (sense incloure Benidorm) esperen ocupar durant aquest mes de juliol el 80% de les seues places. Per part seua, la ciutat de Benidorm preveu una ocupació per a aquest mes del 90% i la de València parteix d’unes previsions superiors al 82%.

A més, l’enquesta mostra que els hotels de l’interior de la Comunitat Valenciana preveuen una ocupació superior al 63% el mes de juliol.

Previsió conjunta de l’estiu

Segons xifres que maneja Turisme per als mesos d’estiu (juny, juliol, agost i setembre) s’estima que la Comunitat Valenciana rebrà 4,3 milions de turistes internacionals. A més les estimacions apunten al fet que els turistes estrangers realitzaran una despesa total superior als 4.400 milions d’euros.

Respecte a turistes residents a Espanya, s’estima que realitzaran més de 9,2 milions de viatges a la Comunitat Valenciana, la qual cosa suposaria un repunt del 1,8% sobre l’estiu anterior, i una despesa total superior als 2.196,8 milions d’euros, la qual cosa suposa un increment del 3% enfront de l’estiu de 2018.

Balanç d’ocupació del mes de juny

D’altra banda, l’Enquesta d’Ocupació de Temporada Estival 2019 realitzada per *Turisme proporciona l’avanç dels resultats d’ocupació del mes de juny.

En concret, s’estima per al conjunt d’hotels del litoral de la Comunitat Valenciana una ocupació mitjana del 83,5%, dada que suposa un 1,3% més que els recaptats al juny de 2018.

Per zones turístiques, el mes de juny l’ocupació mitjana estimada per al litoral de Castelló hauria aconseguit un 68,8%. Per a la ciutat de València es preveu ocupació del 88,8%, mentre que per al litoral de la província s’estima un 74,8%. La previsió d’ocupació dels hotels de litoral de la província d’Alacant, sense incloure Benidorm, del passat mes de juny, s’estima en un 84%, mentre que la ciutat de Benidorm, hauria obtingut un 89% d’ocupació el mes passat.

Respecte a l’ocupació en hotels d’interior, l’enquesta realitzada estima per al mes de juny un 68,7% per al total de la Comunitat Valenciana. Per províncies, a l’interior de Castelló el grau d’ocupació se situa en el 53,2%, a l’interior de la província de València l’ocupació estimada és del 90%, mentre que el grau d’ocupació mitjana hotelera de l’interior d’Alacant s’estima en un 48,15%.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací