Ivace promociona l’ús de la ceràmica espanyola davant arquitectes i interioristes de Regne Unit

S'ha organitzat una ponència de la mà del despatx Garcés-Seta-Bonet, guanyador del premi Tile of Spain 2017

763

S’ha organitzat una ponència de la mà del despatx Garcés-Seta-Bonet, guanyador del premi Tile of Spain 2017

Actualitat Diària

Ivace Internacional participa aquest dimarts en el seminari del Royal Institute of British Arquitects (RIBA) a Londres, amb l’objectiu de promocionar l’ús de la ceràmica espanyola davant arquitectes de Regne Unit.

El RIBA Institute és la més prestigiosa organització oficial d’arquitectes a Regne Unit, encarregat d’organitzar dos o tres seminaris anuals sobre temes d’actualitat arquitectònica amb participació de diverses empreses i entitats.

Ivace Internacional s’ha encarregat d’organitzar la ponència de Jorge Garcés, del despatx Garces-de Bolet-Bonet, guanyador del premi de Tile of Spain en 2017 pel projecte ‘Tres estacions de metro de la L9 a Barcelona’. La seua ponència, dins del seminari Transport and Infrastructure’, versarà sobre aquest projecte d’infraestructura fet amb ceràmica espanyola. Cada seminari consta de tres ponències de tres entitats diferents.

Aquesta iniciativa forma part de les accions impulsades pel Consell per a augmentar la presència d’empreses valencianes a Regne Unit davant la incertesa creada pel Brexit i més per a un sector vital de l’economia de la Comunitat Valenciana com és el sector tauleller.

En aquesta ocasió, el Ivace persegueix augmentar el coneixement de la ceràmica espanyola entre prescriptors del país anglosaxó amb l’objectiu d’incrementar el seu ús en instal·lacions i projectes d’arquitectura i interiorisme. A aquest seminari se suma, el mes de setembre, la participació agrupada de 8 empreses del taulell en la fira 100% Design a Londres.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací