Llum verda a les obres de canalització d’aigua potable a la Pobla Tornesa adjudicades per la Diputació

674

Les obres contemplen la realització d’un depòsit de formigó prefabricat de 50 m³ en el polígon de Vilafamés, des d’on s’extraurà l’aigua

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló ha adjudicat les obres de connexió de la xarxa de proveïment d’aigua del consorci del Pla de l’Arc amb el municipi de la Pobla Tornesa des de Vilafamés per un import de 413.508,64 d’euros, més 86.836,81 d’IVA. En total, han sigut nou les empreses concursants i ha sigut l’oferta de BECSA S.A. la que ha obtingut una major puntuació. El termini previst per a la seua execució és de cinc mesos.

El diputat provincial de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha destacat la puntualitat d’aquestes obres que «ja en aquest primer any de legislatura mostren el ferm compromís de la Diputació per garantir el proveïment d’aigua potable als municipis més menuts, tot seguint les directrius del Pla Director de l’Aigua i dels Objectius europeus de Desenvolupament Sostenible (ODS6) que recullen com a dret essencial de les persones l’accés a aquest recurs natural vital».

Les obres contemplen la realització d’un depòsit de formigó prefabricat de 50 m³ en el polígon de Vilafamés, des d’on s’extraurà l’aigua amb dues noves bombes de 5’5 kW alimentades per un grup electrogen de 30 kVA. Posteriorment, i mitjançant una canonada de 2.025 metres de llargària, l’aigua es transportarà fins a la futura connexió del consorci del Pla de l’Arc des de Cabanes (el qual està previst que es realitze al costat de la CV-15, pròxima a l’accés de la rotonda de la Pobla Tornesa). Des d’allí, un nou tub de 1.425 metres es connectarà a la línia que abastix el depòsit principal de la Pobla  Tornesa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací