Obert el termini de sol·licituds per a Castelló Sènior, activat fins al 30 d’octubre

659

Actualitat Diària

El Patronat Provincial de Turisme ha obert hui el termini d’inscripció per a Castelló Sènior, el programa de vacances per a majors que llança una oferta de 10.000 places que es podran sol·licitar fins al dia 30 d’octubre per via telemàtica des de la pàgina www.dipcas.es o per correu ordinari. Una de les novetats introduïdes per l’equip de govern de la ‘nova Diputació’ és l’eliminació de les sol·licituds presencials per una doble raó: evitar cues innecessàries i no provocar la concentració de persones, per resultar improcedent en una situació de pandèmia com la que s’està vivint. A més, les places s’assignaran per sorteig i no per ordre d’inscripció com succeïa abans.

Castelló Sènior, que s’estructura en tres programes vacacionals diferents: ‘Vacances en la Costa de Castelló’, ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ i ‘Estades en Balnearis’, s’activarà en 2021, segons la diputada de Turisme, Virginia Martí, “amb la intenció de fer costat al sector turístic de la província en l’actual context de crisi provocat per l’emergència sanitària de la Covid-19”. El que es pretén és “generar activitat econòmica per a reactivar l’economia respectant de manera estricta tots els protocols sanitaris per a no posar en risc la salut dels usuaris del programa ni de les persones que treballen en empreses vinculades a l’activitat turística”.

Programa de Vacances en la Costa de Castelló:

Contempla una estada durant 6 dies / 5 nits en hotels situats en poblacions costaneres de la província, amb entrada en diumenge i eixida en divendres, en règim de pensió completa. Inclou un mínim de 2 excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de Castelló.

Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural:

Es tracta d’una estada durant 3 dies / 2 nits en hotels situats en municipis de l’interior, en dies laborables, amb visites a diferents municipis i recursos turístics on es realitzaran els esmorzars.

Estades en Balnearis:

Estada durant 8 dies / 7 nits en hotels situats a la província de Castelló en el mateix municipi que el balneari de destí, amb entrada en dissabte i eixida el dissabte següent. El paquet inclou règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d’aigües miner-medicinals de la província, un mínim d’una excursió de migdia a recursos turístics o municipis de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la Plana.

Preus de les places i cost per als usuaris

El cost de les places és el següent:

-176 € per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”.

-159,50 € per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”.

-447,50 € per plaça per a les “Estades en Balnearis”.

El Patronat Provincial de Turisme contribueix a finançar part del cost dels viatges a través de subvencions “en espècie”, sent a càrrec de les persones beneficiàries els següents imports segons el programa seleccionat:

-80 € (IVA inclòs) per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”. Tot inclòs.

-50 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”. Tot inclòs.

-125 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Estades en Balnearis”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací