Labora publica les entitats locals beneficiades del pla extraordinari d’ocupació COVID-19

477

Actualitat Diària

Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, ha publicat en la seva pàgina web (consultar aquí) el llistat de les entitats locals que han estat beneficiàries del pla extraordinari d’ocupació COVID-19.

Aquest pla, que forma part del programa Avalem Experiència, permetrà que al voltant 3.100 persones majors de 30 anys puguin obtenir una oportunitat Laboral al seu ajuntament.

Aquest pla és una iniciativa extraordinària que s’ha posat en marxa per la Conselleria d’Economia Sostenible per a lluitar contra la destrucció de llocs de treball que ha provocat la pandèmia.

Les persones beneficiàries obtindran un contracte de durada mínima de 6 mesos per a la realització d’actuacions de prevenció, informació i logística vinculades a la lluita contra la COVID-19.

Aquest programa té una triple finalitat: millorar l’ocupabilitat de les persones majors de 30 anys, proporcionar-los una inserció Laboral digna i fer front a les conjuntures econòmiques provocades per la COVID-19.

El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, ha assenyalat que “mitjançant aquesta actuació es pretén dotar a les entitats locals de recursos addicionals que els permetin realitzar actuacions específiques en l’àmbit de les seves competències, i els proporcioni una major capacitat de resposta davant la conjuntura derivada per la incidència de la pandèmia en el seu territori”.

Per part seva, Enric Nomdedéu ha afegit que “amb aquesta mesura pretenem proveir als municipis de persones que puguin temporalment escometre labors de conscienciació ciutadana, de vigilància i d’assessorament en l’adopció de mesures de prevenció i de posada en marxa de mesures higièniques”.

Aquesta convocatòria extraordinària s’uneix als ja realitzats per Labora amb els ajuntaments, Emergeix i EMCORP, per als quals s’han destinat 36 milions i que permetran contractar 3.000 persones.

Les persones que desitgin acollir-se a aquestes ajudes hauran d’estar desocupades i inscrites en el Servei Valencià d’Ocupació, així com tenir el seu perfil actualitzat mitjançant l”autoentrevista’. Per a això, podran consultar el llistat d’ajuntaments beneficiaris de les ajudes i incloure en la seva demanda, el codi d’ocupació dels perfils demandats.

Després d’un sondeig previ, Labora enviarà els perfils preseleccionats a cada entitat local, la qual s’encarregarà de realitzar la selecció final.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací