Nutrisol, una nova societat de Terol per a la fabricació dels pinsos composts

466

Actualitat Diària

Nutrició Terravalis i Sol S.L és una nova societat composta al 50% per les empreses turolenses Prograsa (Pinsos Sol) i Terra Valis, del Grup Térvalis, per a la fabricació de pinsos composts. Fruit de l’acord de traspàs de l’activitat subscrit des de l’1 de gener de 2021 i l’arrendament de les plantes de fabricació actuals de Porgasa (Pinsos Sol), en favor de la nova empresa.

La nova companyia mantindrà la seva seu social a Terol, continuarà i afermarà la seva activitat en el sector de la nutrició animal amb el ferm objectiu de desenvolupar una indústria moderna de pinsos composts enfocats especialment al remugant, -boví, oví i caprí-, on continuar desenvolupant el lideratge en oví de carn que ja ostentava Pinsos Sol, i incrementar la fabricació de pinsos per a tercers.

Aquesta nova societat assumeix també, segons els seus responsables, el repte de ser el millor soci industrial per a aquell empresari i/o ramader que vulgui desenvolupar el seu negoci de ramaderia a Aragó o Castella-la Manxa.

La base del seu desenvolupament serà, com explica José Luis Martínez, un dels responsables del projecte, “aprofitar el gran recorregut de Pinsos Sol, tant a Aragó com a Castella-la Manxa, i sumar-li tota l’experiència que té el grup Térvalis en l’àmbit de la nutrició animal, amb Airesano i Adibio i la seva producció lliure d’antibiòtics amb solucions nutricionals que donen resposta a les noves polítiques europees de reducció de l’ús d’antibiòtics en totes les espècies, fabricant pinsos composts de primera qualitat”.

La nova societat continuarà amb la fabricació, formulació i comercialització de pinsos sota la marca Piensos Sol i s’aniran incorporant productes innovadors, com a additius, desenvolupats per altres empreses de Grup Térvalis i que contribuiran a aportar valor afegit i solucions a alguns dels problemes que es plantegen en el futur de la ramaderia.

Nutrisol suma tres plantes de producció, dues pròpies, una en la capital turolense, una altra, a Villarrobledo (Albacete), i una tercera en El Pedrís Del Cid (INNOVA S.L.) de recent adquisició juntament amb Oviaragon y Portesa. En total disposen d’una capacitat de producció que supera les 260.000 tones a l’any, una quantitat que la nova societat espera cobrir i optimitzar en els pròxims anys.

D’aquesta nova companyia depenen actualment més de 40 treballadors, una plantilla que amb el temps haurà de veure’s incrementada, perquè segons explica un dels responsables del nou projecte empresarial, Alberto Asensio, “aquest és un dels objectius fonamentals d’aquesta aliança estratègica entre tots dos grups empresarials, a més de la consolidació, sobretot, l’augment dels llocs de treball, que necessàriament es veuran incrementats per les majors vendes de pinsos des de Nutrsiol, resultat de la sinergia entre totes dues estructures comercials i el desenvolupament de productes innovadors i lliures d’antibiòtics, d’acord amb la creixent demanda del sector agropecuari. Tot això, unit a l’experiència demostrada de tots dos socis en els seus respectius sectors, ens ofereix unes perspectives de futur falagueres per a continuar creixent amb èxit en el mercat de pinsos de venda lliure”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací