Nules s’apropa a les festes de la Soledat i reparteix ja el llibret entre els veïns

1029

Actualitat Diària

La Reina de la Vila de Nules, Eva Grande, i les dames de Mascarell, Noemí Roig Castillo; del barri de Sant Xotxim, Cristina Cuesta Valero; del barri de Sant Joan, Patricia Bellés Esteban; i la Musa de la Música 2018, Jéssica Gozalbo Romero, han repartit el programa de les festes patronals de la Mare de Déu de la Soledat als veïns i veïnes de la localitat. En el repartiment han estat acompanyades de membres de la Comissió de Festes.

Com cada any els veïns es concentren en el punt de repartiment on es fan grans cues per a arreplegar el programa de festes que s’ha repartit en el departament de cultura de l’Ajuntament de Nules.

Les festes de la Soledat començaran el proper divendres, 5 d’octubre, amb la celebració dels LXV Jocs Florals Vila de Nules i finalitzaran el 14 d’octubre. Entre els actes programats destaca l’espectacle Sueño Flamenco a càrrec del guitarrista Pedro Navarro previst per als dies 12 i 13 d’octubre al Teatre Alcázar i Viva la Zarzuela que protagonitzarà el grup Música Viva, aquest acte serà en benefici de l’Associació de Síndrome de Down i tindrà lloc al Teatre Alcázar el dilluns 8 d’octubre.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací