La X Ruta de la Tapa de Nules comença el seu camí aquest divendres 5 de maig

338
Participen un total de 13 locals, al llarg de tots els caps de setmana d’aquest mes i fins al pròxim diumenge 28 de maig

Actualitat Diària

La X Ruta de la Tapa de Nules comença el seu camí aquest divendres, 5 de maig, amb la participació d’un total de 13 locals del municipi. De fet, al llarg de tots els caps de setmana d’aquest mes i fins al pròxim diumenge, 28 de maig, es pot recórrer els establiments adherits per a degustar les seues tapes i còctels.

En concret s’oferiran nou tapes salades, una dolça i tres còctels. Així doncs, els locals participants són Bar Bocateria 47, Bar Chalton, Bar Miralles, B&B Terrassa de l’Estany, Bar Puerta del Sol, Bar Sant Xotxim, Restaurant Caixa Rural, Guateque Night Club, Geladeria La Constancia, La Bodeguita de Macorina, Restaurant Ca Àngels, La Ronería, i Pollastres al Mercat.

De manera que, des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Nules dijous es farà el repartiment dels passaports als establiments participants, on es podran arreplegar per a poder així segellar les consumicions per a poder optar després als premis que es donarà al públic participant.

Així mateix, aquesta edició compta amb una particularitat i és que hi haurà més urnes per a facilitar així la participació, en aquest sentit les urnes s’instal·laran en els baixos de l’ajuntament i en el Mercat Municipal.

Els horaris establits pels locals participants se situen en la franja horària d’11’00 a 15’00 hores i de 19’00 a 1’30 hores per a bars i restaurants, i fins a les 03’30 hores per als pubs; a més la tapa oferta serà sempre la que figure en el passaport; i el preu de la tapa, tant salada com dolça, i beguda serà de 3,50 euros, mentre que el preu del còctel amb alcohol serà de cinc euros i el de sense alcohol de quatre euros.
Com cada any, la X Ruta de la Tapa guardonarà els locals que hagen servit les tres millors tapes que seran votades pels clients.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací