Nules obté de l’IVACE més de mig milió per a impulsar els polígons industrials La Senda Mitjana, La Mina i Via Augusta

1305

Actualitat Diària

Nules ha aconseguit una subvenció per un import de 608.533,81 euros de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), depenen de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis dels seus polígons industrials.

En concret, les actuacions que al llarg de l’any 2018 i 2019 es portaran a terme van a consistir en la instal·lació i millora de les infraestructures dels polígons industrials de la Senda Mitjana, La Mina i Via Augusta ubicats al terme municipal de Nules.

“Es tracta d’una de les subvencions més importants i amb més quantia que ha rebut l’Ajuntament de Nules en els últims anys  per a la zona industrial del nostre municipi i amb la que anem a cometre actuacions urbanístiques que ens permetran millorar vials i modernitzar els polígons”, comenta el regidor d’Urbanisme, Adrián Sorribes.

De fet, es va a millorar i rehabilitar vials amb l’execució de noves voreres, zones d’aparcament i senyalització horitzontal; es va a instal·lar xarxa de fibra òptica de telecomunicacions per a poder donar servei a instal·lacions municipals i que a més puga ser ofertada a altres empreses de telecomunicacions per a prestar servei a les industries ubicades en els polígons; també s’instal·larà un sistema de videovigilància per al control del tràfic amb la instal·lació de càmeres en tots els encreuaments i canvis de rasant; altres actuacions previstes són el desenvolupament d’una aplicació web de promoció dels polígons industrials i l’instal·lació d’una pantalla informativa en cadascuna de les entrades dels diferents polígons amb informació de les empreses instal·lades, plànols i informació general.

Per tant, el projecte de millora d’Infraestructura Tecnològica en el Polígon Industrial de La Mina compta amb una subvenció d’un import total de 282.609,96 euros; l’ajuda  per al projecte del Polígon de la Senda Mitjana és de 237.631,662 euros; i la dotació per a les actuacions en el Polígon de la Via Augusta és de 88.292,22 euros.

“En breu començarem a treballar en l’organització de les diferents actuacions amb les contractacions i licitacions per a que el més aviat possible els projectes puguen començar”, matisa Sorribes.

El comerç local, el sector hostaler, les diferents comissions de festes i la Quinta de l’any 94 col·laboraran en la nova temporada del C.F Nules, es tracta d’una iniciativa novedosa que s’emmarca en la campanya que promou el club de futbol amb l’objectiu d’arribar als 500 socis.

Precisament avui s’ha presentat aquesta campanya anomenada Junts tornem a ser grans. Objectiu 500 socis amb la qual es pretén involucrar a diferents sectors de la societat local, “pensem que es pot aconseguir aquest objectiu que busca no sols fer gran el club si no també el poble donat que tots els establiments adherits tenen la possibilitat de tindré visibilitat tant en els cartells del club com en el camp”, comenta el regidor de Desenvolupament Local, César Estañol.

De manera que totes les persones interessades en fer-se socis del C.F Nules per a la temporada 2018-2019 ho poden fer en qualsevol dels locals col·laboradors que comptaran amb un distintiu i cartell que ho indicarà. Per altra banda, mitjançant els membres de les comissions de festes dels barris de Sant Xotxim i de Sant Joan, de Mascarell i del Salvador, a més dels de la Quinta del 94 que organitzen les festes de Sant Vicent del proper any també poden aconseguir el carnet de soci.

Altra de les novetats que presenta el club per a la pròxima temporada és la reducció dels preus en un 50%, “creiem que els preus són assequibles i el projecte que presentem molt atractiu, per la qual cosa esperem que la gent s’involucre i el camp torne a estar ple”, matisa José Luis Martínez, directiu del C.F Nules.

Així docs, el preu per a tota la temporada dels Socis Joves (de 18 a 25 anys) és de 15 euros; el carnet de Soci General (de més de 25 anys) és de 25 euros; i a més està l’opció de comptar amb el carnet de Soci Protector per un import de 50 euros que contempla diferents avantatges com que es permet l’entrada al camp de futbol al soci i un acompanyant.

L’acte de presentació d’aquesta campanya ha comptat també amb la presència del nou entrenador del C.F Nules, Basilio López, qui ha volgut destacar la nova imatge que transmet el club amb aquestes novetats i l’importància de l’escola i dels xiquets del club per a que el club creixca.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací