El I Focus d’Empreses de Nules ajudarà a 10 projectes per a desenvolupar el seus negocis

1382

Els seleccionats tindràn un espai municipal de manera provisional a la Casa de la Cultura per un període d’un any

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules ajudarà a les noves idees empresarials de la localitat mitjançant la I edició del Focus d’Empreses de Nules. Aquest focus s’ha posat en marxa després de la selecció dels 10 projectes i que tindrà un espai municipal per un període d’un any per a desenvolupar cadascun dels projectes.

L’objectiu principal de la creació del Focus d’Empreses és que els 10 projectes seleccionats tinguen un gran potencial de creixement a la localitat, de manera que per un període d’un any els projectes seleccionats a més de tindre un espai físic on desenvolupar el negoci, un tutor per a la realització del pla d’empresa i formació específica impartida per personal especialitzat, a més de classes d’entrenament i finançament inicial per a posar en marxa l’empresa.

És una satisfacció per a nosaltres que aquesta iniciativa siga ja una realitat ja que es tracta d’una de les apostes més importants de l’equip de govern per a aquesta legislatura. Un iniciativa que està lligada al projecte que posarem en marxa quan estiguen finalitzades les obres de remodelació de la Cambra Agrària i al projecte Natiu creat per a l’emprenedoria i el desenvolupament local”, comenta el regidor de Desenvolupament Local, César Estañol.

Entre els aspectes que s’han tingut en compte per la puntuació selectiva destaquen l’originalitat de la idea i la diferenciació del producte o servei; el coneixement del mercat i la competència; la viabilitat tècnica i comercial; la viabilitat econòmica i financera; la capacitat tècnica i empresarial de l’equip promotor; el potencial de creixement de l’empresa; els llocs de treball que es crearan; la innovació; o la diversificació de l’economia local.

El Focus d’Empreses està pensat per a persones del municipi de Nules, “de fet s’han seleccionat tots els projectes presentats per veïns de la nostra localitat  encara que hi ha també algun projecte de veïns d’altres poblacions de la comarca de la Plana Baixa que hauran de domiciliar a Nules tant la societat com l’activitat de l’empresa”, explica l’alcalde de Nules, David García.

L’espai municipal destinat per al Focus d’Empreses és la Cambra Agrària però a causa de les obres, que es preveu que finalitzen al mes d’abril, s’ha habilitat de manera provisional una aula de la Casa de la Cultura.

 

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací