Nules ha aconseguit una subvenció de 163.563 euros per a donar activitat laboral a 112 treballadors agraris

874

Un total de 102 treballadors del règim agrari s’han beneficiat del Pla de Foment d’Ocupació Agrària amb el qual es pretén pal·liar la desocupació agrària temporal, els quals desenvoluparan tasques de manteniment i neteja de barrancs i séquies, i tractaments contra la mosca del Mediterrani, principalment, al llarg dels mesos de juliol, agost, setembre i octubre.

Per a dur a terme aquestes actuacions el consistori ha rebut una subvenció de 165.563,46 euros gràcies al conveni de col·laboració entre l’INEM i l’Ajuntament de Nules que va destinada a la contractació de treballadors agraris aturats.

Sobre això, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, comenta que “aquest programa consta de nou memòries de manera que entre els mesos de juliol a setembre s’han contractat 86 peons per a la realització de diferents tasques de manteniment i neteja de barrancs i séquies i per altra banda s’han contractat també 16 treballadors per a fer els corresponents tractaments de la mosca del Mediterrani al llarg dels mesos de juliol a octubre”.

Així, les memòries, fetes pels tècnics del Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament, estan enfocades a la realització de diferents actuacions per a la millora del terme municipal. Entre els treballs es troba la neteja dels barrancs del Torrent i del Randero; la neteja i conservació del Parc Natural Municipal l’Estany i zones verdes del municipi; o la neteja de séquies i del canal de la Gola des del camí de la Mar fins a la seua desembocadura.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací