Nules demanarà una indemnització a Sedesa pel tancament de l’aparcament subterrani

1145

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules ha aprovat en sessió plenària demanar a l’empresa SEDESA una indemnització pels danys i perjudicis derivats del tancament de l’aparcament subterrani, “l’ajuntament va iniciar aquest any un procediment per a valorar la culpabilitat i les conseqüències de l’empresa SEDESA al tancar en 2013 l’aparcament subterrani incomplint el contracte de concessió. De manera que una vegada vist l’informe tècnic i la proposta de l’instructor del procediment constatant que la culpabilitat del tancament és única i exclusivament de l’empresa hem aprovat demanar una indemnització per danys i perjudicis”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Així doncs, s’estableix com a valor per a aquests danys i perjudicis els 18.150 euros que va costar l’obra i les reparacions fetes per a la seua reobertura ocasionades pel seu tancament, a més d’altres 784.052,74 euros.

Per altra banda, en la sessió ordinària celebrada dijous també s’ha aprovat una nova tarifa de preus públics de l’aparcament subterrani, es tracta d’un abonament per a que els veïns residents en la zona del mercat puguen aparcar dimarts des de les 16.00 hores fins a dimecres a les 17.00 hores, “amb aquesta actuació donem resposta a una proposta feta pels veïns residents en la zona del mercat que es veuen afectats el dia que es celebra el mercat ambulant i que ens varen sol·licitar aquest tipus de tarifa-abonament mensual”, matisa García.

També s’ha aprovat inscriure en el registre de la propietat a nom de l’Ajuntament de Nules un total de sis finques rústiques propietat de l’extinta Cambra Agrària.

Altres temes tractats han sigut la modificació d’una ordenança per a permetre pagar una taxa per a l’ús privatiu d’instal·lacions, en la qual s’ha inclòs l’edifici Natiu per a d’aquesta manera permetre a empreses privades impartir cursos de formació en les seues aules; i el projecte d’expropiació de terrenys per a l’execució del col·lector en el programa del sector 5a i 5b del PGOU de Nules.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací