Nules comença la construcció de la seua zona d’estacionament de camions

L’espai s’ubica al polígon industrial La Mina, serà d’accés 24 hores i l’empresa adjudicatària es farà càrrec de la totalitat del cost

1346

ActualitatDiària

Aquesta setmana han començat les obres de construcció de l’aparcament de camions al polígon industrial La Mina, on s’ubicarà l’aparcament. Entre els serveis que oferirà cal destacar que serà d’accés 24 hores i zona videovigilància, a més tindrà vestidor, gasolinera, llavadora i taller de vehicles voluminosos.

L’Ajuntament de Nules va adjudicar el contracte per a la construcció i gestió de l’aparcament de camions a l’empresa Campa Tudesvan SL el passat mes d’octubre en presentar la proposta econòmica més avantatjosa en la qual el cost per al consistori i per als veïns serà de zero euros ja que l’empresa adjudicatària es farà càrrec de la totalitat del cost a canvi de gestionar la inversió per un període de 35 anys i abonant un cànon a l’Ajuntament.

El consistori ha estat mesos treballant en aquesta iniciativa per a poder donar resposta a una reivindicació de molts anys dels transportistes locals i dels veïns que patien les molèsties ocasionades pels camions que aparquen al nucli urbà.

“Esperem que aquest pàrquing estiga finalitzat tan prompte com siga possible i que a l’estiu puga estar en funcionament ja que Nules no té un lloc perquè els vehicles més voluminosos aparquen. És, per tant, una necessitat que a més molts veïns ens demanen. La bona gestió de l’equip de govern ens porta a estar un poc més a prop que aquesta actuació siga una realitat que a més no costarà diners als veïns i veïnes de Nules”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací