L’Ajuntament de Nules obre el termini per que els comerços sol·liciten ajudes a la promoció del valencià

827

El termini de presentació d’instàncies finalitza el pròxim 1 de juliol

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules mitjançant la regidoria de Normalització Lingüística convoca un any més les ajudes a empreses, comerços i indústries per a la promoció del valencià. De fet, les persones interessades poden presentar les corresponents sol·licituds i documentació fins el dia 1 de juliol.

Nules ajudes promocio valencià comerçAixí doncs, es poden demanar ajudes per una o per diverses accions inclòs per totes sempre que la subvenció total a una mateixa empresa no supere els 500 euros. De manera que la convocatòria contempla ajudes per a la retolació exterior i interior amb una quantia màxima de 400 euros; retolació de vehicles amb una subvenció total de 100 euros; impresos publicitaris i comercials, etiquetes, cartells, embolcalls, bosses o adhesius també amb un import màxim de 100 euros; cartes de menú per a establiments hostalers i de restauració o anuncis publicitaris en mitjans de comunicació, són altres de les accions amb una ajuda màxima de 100 euros.

“L’Ajuntament de Nules subvencionarà les empreses que resulten beneficiàries de les ajudes amb el 75% del pressupost presentat de cada acció per la qual hagen demanat subvenció, encara que l’ajuda total màxima a un mateix comerç no pot superar els 500 euros”, explica el regidor de Normalització Lingüística en funcions, Ramon Canut. 

Les bases amb la informació i els requisits i els documents per a demanar la subvenció es poden consultar i descarregar en el web municipal www.nules.eshttp://www.nules.es/vecinos/normalitzacio-linguistica  i també es pot sol·licitar informació a l’Oficina Municipal de Normalització Lingüística.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací