Noves restriccions s’afegeixen a les mesures adoptades ahir a Benicarló

725

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha firmat un decret que entrarà en vigor avui mateix amb les mesures que s’aplicaran a Benicarló amb motiu de la pandèmia de la covid19 i que s’afegeixen a les que ja es van anunciar ahir.

Així, a la suspensió de l’activitat dels centres de dia assistencials del Nou d’Octubre i del Collet, avui s’ha afegit la suspensió de l’activitat de la unitat de respir que gestiona AFA Benicarló (Associació de Familiars d’Alzhéimer) i del centre que gestiona Ateneu Maestrat per a persones amb dany cerebral sobrevingut.

Es manté la decisió de no cedir espais municipals com el Magatzem de la Mar, la Cambra Agrària o l’Auditori Pedro Mercader per a reunions d’entitats i, a més, s’ajornen les activitats previstes amb guia turístic.

Pel que fa als espais culturals, el Mucbe podrà acollir visites de públic sempre i quan no supere el 50% de l’aforament autoritzat per a cadascuna de les sales i espais tancats del museu. L’Auditori Pedro Mercader manté la programació reduint l’aforament al 25%, sempre amb entrades numerades i seients preassignats. En el cas d’actes que s’organitzen en espais a l’aire lliure, el públic haurà d’estar assegut i no podrà superar el 50% de l’aforament autoritzat.

Finalment, sobre les mesures restrictives en relació a les activitats esportives, es tanca el parc de cal·listènia i queda prohibit assistir a entrenaments i competicions oficials (que es realitzaran a porta tancada), excepte en el cas de competicions regulades pel Consell Superior d’Esports. Es podran realitzar entrenaments individuals i grupals (en grups màxims de 20 persones) i activitats prèviament autoritzades pel Servei Municipal d’Esports.

Totes aquestes mesures estaran vigents fins al 15 de novembre inclòs.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací