Nova cervesa alcorina elaborada amb Aigua de Benassal

673

Actualitat Diària

Cervesa Montmirà de l’Alcora i Aigua de Benassal han arribat a un acord per al llançament, a mitjan mes de març, d’una cervesa que comptarà com a ingredient bàsic amb l’aigua del brollador Font d’En Destrals.

Aquesta sinergia entre tots dos productors busca conjuminar esforços i presentar una oferta conjunta, per a contribuir al millor coneixement de la riquesa alimentària de la província de Castelló. Cal destacar que totes dues marques formen part del projecte ‘Castelló Ruta de Sabor’, la marca promocional de la gastronomia autòctona promoguda per la Diputació de Castelló.

El propietari de Montmirà, Alberto Vicent, ha destacat que s’ha decantat per Aigua de Benassal per a l’elaboració d’aquesta nova beguda “per afegir una valor diferencial a la seua producció, per la seua gran qualitat, propietats beneficioses per a la salut i tindre molta història a la seua esquena”. Vicent ha pensat en una fórmula de cervesa adequada a les característiques d’Aigua de Benassal, “que donarà com a producte una IPA molt aromàtica i afruitada, daurada i amb gust predominant de llúpol”.

Està previst realitzar un acte de presentació d’aquesta cervesa a Castelló, després de les festes de la Magdalena, en la qual s’espera comptar amb la presència de les autoritats locals de tots dos municipis, així com personalitats del món de la gastronomia i representants de diferents associacions d’hostaleria de la província.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací