Alcalà-Alcossebre convoca el concurs del cartell anunciador per a la Fira de la Tomata de Penjar 2020

617

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha convocat el concurs deL cartell anunciador de la Fira de la Tomata de Penjar 2020. Les obres, de concepció i tècnica lliures, han de complir una sèrie de requisits tècnics que es poden consultar a les bases publicades al Portal de transparència de la seu electrònica municipal. El termini de presentació de les obres finalitza el 20 de març i s’han d’enviar a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert. Els premis consistiran en 600 euros per a l’obra guanyadora i 150 euros per al primer accèssit.

El jurat estarà format per la regidora de Cultura, el secretari municipal i tres vocals: un representant de l’Associació de Productors i Comercialitzadors de la tomata de penjar, un representant de l’Associació d’Empresaris d’Alcalà-Alcossebre i un dissenyador gràfic o persona que tanga relació amb el camp del disseny, coneixements i experiència en el sector. Una vegada adoptada la decisió, el jurat realitzarà una selecció de les obres presentades i admeses a concurs amb què l’Ajuntament organitzarà una exposició.

El cartell de la Fira de la Tomata de Penjar s’utilitza com a reclam a l’hora d’anunciar la fira, amb presència en cartells publicitaris, fullets i imatge en mitjans de comunicació i xarxes socials. L’edil de Cultura, Maria Agut, ha assenyalat que “aquest concurs aportarà un valor afegit, amb un cartell original i amb qualitat que es convertirà en la imatge, durant aquest any, de la nostra fira” i mostrava la seua esperança de “despertar l’interès de professionals i artistes perquè ens presenten les seues propostes”.

La Fira de la Tomata de Penjar arriba enguany a la seua vuitena edició i, amb el transcurs de les edicions, ha anat sumant interès i visitants. Enguany tindrà lloc els dies 10 i 11 d’octubre.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací