Nou rècord per al Nissan Micra: tanca novembre amb una quota del 5,4% en particulars

744

Actualitat Diària

Disseny, eficiència i connectivitat són tan sols algunes de les especificacions que els usuaris més valoren d’un vehicle utilitari per al seu dia a dia. En una societat que està connectada en tot moment, el consumidor s’ha convertit en usuari expert al qual no li fa por semblar exigent i que sap què és el que vol.

El Nissan Micra engloba totes aquestes característiques en un vehicle que, gràcies a la seua grandària compacta i la seua tecnologia d’avantguarda, ha aconseguit destacar dins del seu segment amb cadascuna de les seues cinc generacions al llarg de les seues 36 anys d’història.

Ix al mercat en 1983 i 36 anys i més de 7 milions de vendes mundials més tard, el Nissan Micra continua sent un dels favorits del segment. El mes de novembre, l’utilitari de Nissan s’ha emportat el 5,42% dels clients particulars del segment. Aquests resultats reflecteixen el bon acolliment que el nou motor gasolina 1.0 en les seues variants de 100 cv (manual i automàtic X-Tronic) i 117 cv (manual de 6 velocitats) està tenint, ja que aconsegueix un perfecte equilibri entre rendiment i els seus baixos costos d’utilització, homologant tan sols 5,9 litres als 100 km en cicle WLTP. A les excel·lents qualitats dinàmiques del cotxe contribueix també tot l’arsenal tecnològic de seguretat que incorpora el Nissan Micra, des de l’assistència per al canvi de carril a la frenada d’emergència amb detecció de vianants. Si a això afegim l’últim en connectivitat amb l’última generació de Nissan Connect, compatible amb Android Acte i Apple Carplay, i la increïble experiència de so BOSE ens trobem amb un cotxe únic en el segment.

Finalment, segons l’estudi sobre hàbits de compra de vehicles nous ‘New Car Buyers 2018′, el disseny del Nissan Micra és triat pel 55% dels usuaris com el principal motiu de compra, la qual cosa dóna la raó a les seues múltiples possibilitats de personalització tant exterior com interior, i als seus acabats especials com a N-Style i N-Sport que posen l’accent sobre l’elegància o l’esportivitat respectivament.

Christian Costaganna, Director de Vendes de Nissan Ibèria: “El Nissan Micra, després de dos anys en el mercat s’ha consolidat en el top-10 dels utilitaris, un segment a Espanya amb una alta competència i el segon segment per volum després dels crossover. Aquest model, amb una nova posada en escena en disseny, motoritzacions, conducció, elements de seguretat, etc, està captivant al públic espanyol i tancarà l’any com un dels millors cotxes de la marca en 2019 a Espanya.”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací